Tee ensimmäinen verkkokurssisi Zenlerissä

Opi ottamaan Zenler haltuun ja tee ensimmäinen kurssisi myyntiin

Tee ensimmäinen verkkokurssisi Zenlerissä

Opi ottamaan Zenler haltuun ja tee ensimmäinen kurssisi myyntiin


 HUOM! Voit saada kurssin  50% alennuksella. Lue lisää alempaa tältä sivulta!

MITÄ OPIT? MITEN KURSSILLA OPISKELLAAN?


 • Opit Zenlerin logiikan nopeasti!
 • Opit laittamaan perusasetukset ojennukseen ja kääntämään opiskelijoille näkyvät osiot suomeksi
 • Opit rakentamaan kurssisi monipuolisen sisällön
 • Opit rakentamaan kurssin myyntisivun ja kassasivun sekä muut opiskelijalle näkyvät osiot
 • Opit käyttämään Zenlerin sähköpostiominaisuuksia
 • Kurssin vertaisyhteisön tuki - käytämme tietysti Zenlerin omaa, sisäistä yhteisöä. Ei tarvetta Facebook-ryhmälle!
 • Live-luentoja ja niiden tallenteet
 • Kurssi koostuu useasta moduulista, joiden sisältö on pääosin napakoita videoita

Tämän kurssin avulla saat ensimmäisen verkkokurssisi myyntiin nopeasti! Säästät aikaa ja vaivaa - otat kokeneen kouluttajan johdolla kaikki osiot nopeasti haltuusi!

KENELLE KURSSI SOPII?

Sinulle, joka haluat ottaa Zenlerin haltuun suomeksi! Verkkokurssin rakentaminen on ollut mielessäsi kenties jo pitkäänkin. Tällä kurssilla saat eväät kurssisi siirtämiseen Zenleriin tai rakentamiseen alusta alkaen.

HUOM! Kurssi ei perehdytä sinua verkkokurssien maailmaan aivan alusta alkaen, joten sinulla on syytä olla jo mielessä ajatuksena, minkälaisen myyntisivun haluat kurssillesi. Zenler tarjoaa sinulle markkinointityökaluat (myyntitunnelit eli funnelit eli voit tarjota maksuttoman tilaajalahjan ja markkinoida sähköpostimarkkinoinnilla sen tilanneille Zenlerin työkaluilla). Näihin käsitteisiin kurssi ei perehdytä sen kummemmin mutta auttaa pohtimaan eri vaihtoehtoja. 

Vertaisyhteisö

Kurssin omassa vertaisyhteisössä voit kysyä toisilta kurssilaisilta neuvoa, mielipiteitä ja tarjota vastineeksi omaa osaamistasi. Kurssin kouluttaja vastaa kysymyksiin lähes päivittäin.

Pelisäännöt

Tarkista ensin, löytyisikö kysymykseesi vastaus kurssimateriaaleista. Teknisisssä ongelmissa ota aina yhteyttä Zenlerin tukeen. Kun näet toisen kurssilaisen kysyvän, tarjoa omaa osaamistasi. Yhteisö ei ole vastine kurssimateriaalien läpikäymiselle vaan tarjoaa vinkkejä, kun pohdit kurssisi rakentamista.

KURSSIN SISÄLTÖ

Liityitkö Zenleriin Oppilan jononohituslinkin kautta?Kenties osallistuit Oppilan  maksuttomalle luennolle ja teit tilisi sen jälkeen Oppilan suosittelulinkillä. Siinä tapauksessa sinulla kävi tuuri! Oppilan "jonon ohi" -linkin kautta Zenler-tilinsä tehneet saavat tämän kurssin 50% alennuksella!
Jos haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, klikkaa kassasivulta erillistä painiketta ja käytä tilatessasi samaa sähköpostiosoitetta, jolla teit tilisi Zenleriin, niin alekoodi ZENLER astuu voimaan tilausta tehdessäsi. Muista kirjoittaa alekoodi tilausta tehdessäsi oikeaan kohtaan.
Jos taas maksat suoraan korttimaksulla kassasivulla, lisää alekoodiksi riisuttu sähköpostiosoitteesi (eli jätä välimerkit (pisteet, alaviivat ja @-merkki yms) pois ja käytä 20 ensimmäistä merkkiä). Alekoodi Zenler ei toimi suoraan kassasivulla. (Juu, melko monimutkaista, mutta haluamme, että saat alennuksen kaikilla maksutavoilla.)

Oletko vasta tekemässä tiliä Zenleriin? Tutustu siinä tapauksessa New Zenler -kurssialustaan sivun oikean alakulman logosta klikkaamalla. (HUOM! *Tuon logon linkki sisältää Oppilan tunnuksen ja mikäli teet tilisi sitä kautta, rekisteröityy tuo meidän kauttamme tapahtuneeksi. Et maksa enempää mutta saat halutessasi tämän kurssin puoleen hintaan. Mikäli päätyisit hankkiman maksullisen Zenler-lisenssin, me saamme siitä pienen palkkion. Huomioi, että alennuksesi rekisteröityy hiukan viiveellä ja mikäli haluat nopeasti kurssialennuksen voimaan, ole meihin  yhteydessä.)


Ensimmäinen verkkokurssisi on todella lähellä!

Zenler-kurssi opastaa sinut ensimmäisen verkkokurssisi rakentamiseen ja kurssialustan perusasetuksiin. 

129 euroa

Kertamaksu

 • Opit perusasetukset
 • Zenlerin logiikka avautuu
 • Kurssi käytettävissäsi niin kauan kuin haluat
 • Live-luentojen tallenteita
 • Ja paljon muuta

VERKKOKURSSEJA PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Kurssin kouluttaja KTM Taina Norha on pitkän linja digitaalisen markkinoinnin kouluttaja. Hänellä on myös ammatillisen opettajan pätevyys, joten voit olla varma, että kurssilla käydään läpi myös pedagogisesti tärkeitä asioita.

Tärkeää on, että sinunkin opiskelijasi oppivat! Mutta tärkeää on myös, että saat kurssisi nopeasti valmiiksi. 

NÄMÄKIN KURSSIT ON RAKENNETTU ZENLERILLÄ

Jos New Zenler ei vielä ole tuttu, ilmoittaudu mukaan maksuttomalle luennolle. 

Suurenna alla olevaa kuvaa ja vertaile Zenlerin eri tasojen ominaisuuksia!

Vai kiinnostaisiko sinua Zenler -toteutus avaimet käteen -periaatteella?

Sekin onnistuu! Ennätämme silloin tällöin ottaa työn alle pienen määrän Zenler -verkkokurssitoteutuksia. Lue lisää niistä ja nopeuta työtäsi!