Tee ensimmäinen verkkokurssisi New Zenlerissä

Opi ottamaan New Zenler haltuun ja tee ensimmäinen kurssisi myyntiin

Tee ensimmäinen verkkokurssisi New Zenlerissä

Opi ottamaan New Zenler haltuun ja tee ensimmäinen kurssisi myyntiin


 HUOM! Voit saada kurssin  50% alennuksella. Lue lisää alempaa tältä sivulta!

MITÄ OPIT? MITEN KURSSILLA OPISKELLAAN?


  • Opit Zenlerin logiikan nopeasti!
  • Opit laittamaan perusasetukset ojennukseen ja kääntämään opiskelijoille näkyvät osiot suomeksi
  • Opit rakentamaan kurssisi monipuolisen sisällön
  • Opit rakentamaan kurssin myyntisivun ja kassasivun sekä muut opiskelijalle näkyvät osiot
  • Opit käyttämään New Zenlerin sähköpostiominaisuuksia
  • Kurssin vertaisyhteisön tuki - käytämme tietysti Zenlerin omaa, sisäistä yhteisöä. Ei tarvetta Facebook-ryhmälle!
  • Live-luentoja ja niiden tallenteet
  • Kurssi koostuu useasta moduulista, joiden sisältö on pääosin napakoita videoita

Tämän kurssin avulla saat ensimmäisen verkkokurssisi myyntiin nopeasti! Säästät aikaa ja vaivaa - otat kokeneen kouluttajan johdolla kaikki osiot nopeasti haltuusi!

KENELLE KURSSI SOPII?

Sinulle, joka haluat ottaa New Zenlerin haltuun suomeksi! Verkkokurssin rakentaminen on ollut mielessäsi kenties jo pitkäänkin. Tällä kurssilla saat eväät kurssisi siirtämiseen New Zenleriin tai rakentamiseen alusta alkaen.

HUOM! Kurssi ei perehdytä sinua verkkokurssien maailmaan aivan alusta alkaen, joten sinulla on syytä olla jo mielessä ajatuksena, minkälaisen myyntisivun haluat kurssillesi. New Zenler tarjoaa sinulle markkinointityökaluat (myyntitunnelit eli funnelit eli voit tarjota maksuttoman tilaajalahjan ja markkinoida sähköpostimarkkinoinnilla sen tilanneille Zenlerin työkaluilla). Näihin käsitteisiin kurssi ei perehdytä sen kummemmin mutta auttaa pohtimaan eri vaihtoehtoja. 

Vertaisyhteisö

Kurssin omassa vertaisyhteisössä voit kysyä toisilta kurssilaisilta neuvoa, mielipiteitä ja tarjota vastineeksi omaa osaamistasi. Kurssin kouluttaja vastaa kysymyksiin lähes päivittäin.

Pelisäännöt

Tarkista ensin, löytyisikö kysymykseesi vastaus kurssimateriaaleista. Teknisisssä ongelmissa ota aina yhteyttä Zenlerin tukeen. Kun näet toisen kurssilaisen kysyvän, tarjoa omaa osaamistasi. Yhteisö ei ole vastine kurssimateriaalien läpikäymiselle vaan tarjoaa vinkkejä, kun pohdit kurssisi rakentamista.

KURSSIN SISÄLTÖ

Liityitkö New Zenleriin Oppilan jononohituslinkin kautta?Kenties osallistuit maksuttomaan webinaariin ja teit tilisi sen jälkeen. Siinä tapauksessa sinulla kävi tuuri! Oppilan "jonon ohi" -linkin kautta Zenler-tilinsä tehneet saavat tämän kurssin 50% alennuksella! Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla teit tilisi Zenleriin, niin alekoodi ZENLER astuu voimaan tilausta tehdessäsi. Muista kirjoittaa alekoodi tilausta tehdessäsi oikeaan kohtaan.

Oletko vasta tekemässä tiliä Zenleriin? Tutustu siinä tapauksessa New Zenler -kurssialustaan sivun oikean alakulman logosta klikkaamalla. (HUOM! *Tuon logon linkki sisältää Oppilan tunnuksen ja mikäli teet tilisi sitä kautta, rekisteröityy tuo meidän kauttamme tapahtuneeksi. Et maksa enempää mutta saat halutessasi tämän kurssin puoleen hintaan. Mikäli päätyisit hankkiman maksullisen Zenler-lisenssin, me saamme siitä pienen palkkion. Huomioi, että alennuksesi rekisteröityy hiukan viiveellä ja mikäli haluat nopeasti kurssialennuksen voimaan, ole meihin  yhteydessä.


VERKKOKURSSEJA PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Kurssin kouluttaja KTM Taina Norha on pitkän linja digitaalisen markkinoinnin kouluttaja. Hänellä on myös ammatillisen opettajan pätevyys, joten voit olla varma, että kurssilla käydään läpi myös pedagogisesti tärkeitä asioita.

Tärkeää on, että sinunkin opiskelijasi oppivat! Mutta tärkeää on myös, että saat kurssisi nopeasti valmiiksi. 

NÄMÄKIN KURSSIT ON RAKENNETTU NEW ZENLERILLÄ

Jos New Zenler ei vielä ole tuttu, katso tämä kesällä 2020 lanseerattu maksuton webinaari!

Suurenna alla olevaa kuvaa ja vertaile New Zenlerin eri tasojen ominaisuuksia!

Vai kiinnostaisiko sinua New Zenler -toteutus avaimet käteen -periaatteella?

Sekin onnistuu! Ennätämme ottaa työn alle pienen määrän New Zenler -verkkokurssitoteutuksia. Lue lisää niistä ja nopeuta työtäsi!