MUOKATTAVAT CANVA-POHJAT OIVALTAVIIN INSTAGRAM-JULKAISUIHIN! NÄILLÄ SUUNNITTELET NOPEASTI JA TEHOKKAASTI INSTAGRAM-KARUSELLIJULKAISUT, JOTKA OTETAAN VARMASTI TALTEEN!

Haluatko helposti muokattavat pohjat ja valmiit ideat viiteen Instagramin karusellijulkaisuun? Onnistuu hetkessä!

Nappaa itsellesi 25 tyylikästä Canva-suunnittelupohjaa, joissa jokaisessa on oivaltava, hauska, informatiivinen tai opettavainen idea. Teet näillä ainakin viisi erilaista Instagramin karusellijulkaisua, joilla houkuttelet kävijöitä tutustumaan palveluihisi.

BONUS! Puolen tunnin video-oppituntia Canva-pohjien muokkauksesta JUURI SINUN brändisi mukaiseksi. 

Kaipaatko uusia ideoita Instagram-julkaisuihin? Eikä helppouskaan haittaa?

Joskus kivojen julkaisujen ideat on vain keksittävä ja suunniteltava kivan näköiset kuvat. Tai sitten helpotat tekemisiäsi ja hankit ideat Oppilan valmispohjista! Säästä nyt hermojasi ja aikaasi ja nappaa nämä Canvan-valmispohjat, joista teet kädenkäänteessa itsesi näköiset karusellijulkaisut! 

Oppilan Canva-suunnittelupohjilla luot vaikka samantien vähintään viisi erilaista karusellijulkaisua - ja voit jatkaa näitä ideoita lähes loputtomiin!

Voit ajoittaa nämä julkaisut juuri niin kuin haluat niin pitkälle ajalle kuin haluat. Käytä niitä vaikka silloin, kun et keksi mitään ajankohtaista muuta sanottavaa.

Tekstit kirjoitat juuri sinun maailmaasi sopiviksi. Ideat saat valmiina! Päivitä julkaisuihin oman brändisi värimaailma ja tunnukset. Tee näistä paraatijulkaisut, jotka kiinnität oman profiilisivusi yläosaan. 

Mitä jos voisit...

Keskittyä itse asiaan ja nauttia oivaltavan julkaisun huomiosta.

Saada valmiita ideoita tehokkaille julkaisuille sekä eväät tehdä niitä lisääkin.

Luoda helposti keskustelua ja saada kommentteja julkaisuusi.

ESITTELYSSÄ...

25 INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAA MUOKATTAVIKSI CANVALLA NÄYTTÄVILLE KARUSELLIJULKAISUILLE

YLI 40 INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAA MUOKATTAVIKSI JUURI SINULLE

Oppilan Instagram-julkaisupohjat ovat laadukkaita Canva-pohjia, joissa jokaisessa on valmis, oivaltava idea julkaisulle. Muokkaa värit ja fontit oman brändisi mukaisiksi ja kirjoita juuri sinun kohderyhmääsi kolahtava teksti. Karusellijulkaisuissa saat asiasi näyttävästi ja napakasti esille. 

Tämän kaiken saat:

 • Viiden Instagram-karusellin pohjat : Näillä julkaisuilla nostat asiantuntijuutesi arvoa ja herätät keskustelua. 
 • Yhteensä 25 Canva-pohjaa: Näiden 25 muokattavan pohjan avulla teet jatkossa helposti tehokkaita karusellijulkaisuja, jotka seuraajasi tallentavat mielellään!
 • Kumoa myyttejä ja väärinkäsityksiä: Tämä suosittu tapa herättää huomiota ja jäät helpommin mieleen.

 • Vinkkilistat: Totta kai haluamme kuulla vinkkisi! 
 • Näin teet (how-to): Kerro vinkit jonkin asian toteuttamiseen - ja houkuttele tilaamaan lisätietoa tai maksuton oppaasi. Tai jotain muuta!
 • Helposti muokattavat pohjat: Nämä tyylikkäät Canva-pohjat muokkaat hetkessä oman brändisi mukaisiksi

Kävisikö pieni bonus?

Bonus 

Video-oppitunti Canva-pohjien muokkauksen saloihin (25 min), jotta julkaisujen muokkaus juuri sinun brändisi näköiseksi sujuisi käden käänteessä!

Kaikki käytössäsi niin kauan kuin haluat!

Tämä paketti ei vanhene ja voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat. 

Aloita heti tänään

Nappaa nämä Canvalle tehdyt julkaisupohjat HETI ja aloita suunnittelu saman tien!

Julkaisupohjat ovat vain parin klikkauksen päässä! Älä enää odota vaan aloita tyylikäs ja helppo julkaisujen tekeminen heti tänään.

Tämä on juuri sinulle, jos...

 • Tuskailet edes toisinaan ideoiden puutteessa etkä tule julkaisseeksi Instagramissa sitten mitään. 
 • Sinusta tuntuu, ettet luota omiin suunnittelutaitoihisi ja kaipaat ammattilaisen tekemiä julkaisuja, mutta....
 • ...sinulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta teettää tyylikkäitä julkaisuja. 
 • Kaipaat jotain uutta ja keskustelua herättävää Instagram-tilillesi autenttisten valokuvien oheen.
 • Nautit siitä, että voit jalostaa valmiin idean omaksesi!
 • Osaat Canvan peruskäytön.  

Ehkä tämä ei ole sinulle, jos..

 • Pursuat joka päivä uusia ideoita Instagram-julkaisuihin.
 • Luot tyylikkäitä julkaisuja aivan tyhjästä ilman tuskaa tai stressiä. 
 • Sinulla on jo valmiit pohjat, joista riittää ideoita riittävästi. 
 • Jos et halua käyttää Canvaa, ei tämä sovi sinulle. 
 • Haluat julkaista pelkästään kuvia.

 "Vaikka ideoita välillä tulviikin, on myös päiviä, jolloin ajatuksista ei kerta kaikkiaan nouse mitään julkaisukelpoista. Silloin on mahtavaa, kun voin tarttua tyylikkääseen valmiiseen pohjaan ja mainioon ideaan ja jalostaa sen omakseni." 

Taina Norha
Oppila Oy

Muunna ideat omiksesi - upeat pohjat helppoon muokkaukseen!

Helpota elämääsi ihan saman tien!

Nappaa nämä yli 40 Canvalla muokattavaa julkaisupohjaa ja -ideaa ja tee niistä omasi. Tarvitset vain maksuttoman Canva-tilin (Canva Pro toki helpottaa elämää kovastikin!) ja saat parilla klikkauksella tuotua nämä suunnittelupohjat omalle tilillesi ja sinulla on oikeudet muokata niitä ja tehdä niistä omia julkaisujasi myös liiketoimintaasi. 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi ohjeet kurssialustalle kirjautumiseen. Löydät nämä muokattavat julkaisupohjat omalta "kurssiltaan" ja yhdellä klikkauksella tuot kunkin aihepiirin julkaisupohjat suoraan omalle Canva-tilillesi. Julkaisupohjat pysyvät Canva-tililläsi ellet erikseen niitä poista. 

Periaatteessa ihan kaikkea voit muokata. Jos idea miellyttää, kirjoita omat tekstit, muokkaa värit ja fontit. Voit lisätä logosi nurkkaan tai olla lisäämättä. Kun julkaisupohja on klikkauksen jälkeen omassa Canvassasi, voit käyttää kaikkia Canvan elementtejä, värejä ja fontteja. Jos sinulla on Canva Pro, on valinnanmahdollisuuksia vieläkin enemmän. Älä anna näiden julkaisupohjien hempeän värimaailman hämätä: voit muokata ne niin tummanpuhuviksi kuin vain haluat!

Kyllä - nämä Canvassa avautuvat julkaisupohjat ovat oston jälkeen  käytössäsi. Voit muokata niitä aivan kuin haluat: vaihda tekstit, kuvat, muokkaa fontit ja värit. Niiden ei tarvitse mitenkään muistuttaa alkuperäisiä eikä kukaan huomaa, ettet ole niitä itse tehnyt. Voit käyttää näitä sekä henkilökohtaisella että yritystililläsi. Ainoa, mitä et saa tehdä on näiden julkaisupohjien myyminen. Niitä et saa myydä eteenpäin. 

Kyllä voit - vain taivas on rajana! Itse asiassa näiden julkaisujen koko 1080 x 1080 pikseliä sopii mainiosti myös Facebookiin. Ja jos käytössäsi on Canva Pro, voi kätevästi yhdellä klikkauksella muuttaa julkaisut myös tarinoihin sopiviksi pystyjulkaisuiksi. Pienillä muokkauksilla ne sopivat myös tarinoihin - ja niihin saat myös linkit mukaan! 

Nämä julkaisupohjat ovat elektronisia tuotteita ja välittömästi käytössäsi eikä niitä voi palauttaa. Jos tulet katumapäälle ennen kuin olet kirjautunut kurssialustalle, voimme vielä palauttaa maksusi, mutta jos järjestelmämme näyttää, että olet käynyt jo kurssialustalla, on tuotteen käyttö laskettu alkaneeksi eikä peruutusoikeus ole voimassa. 

Älä odota enää! Tällä hinnalla et voi olla nauttimatta ajansäästöstä ja hauskoista ideoista!

Yli 40 Instagram-julkaisupohjaa, joita voit muokata mielin määrin Canvalla. Ideoita, joilla nopeutat työskentelyäsi tavattomasti!

MAKSAT VAIN
19,90€

Kertamaksu 

19,90€

 • Julkaisupohjat käyttöösi ilman aikarajaa
 • Canva-oppitunti bonuksena
 • Käyttöoikeus henkilökohtaiseen ja liiketoimintakäyttöön

Valmiit ideat viiteen Instagramin karusellijulkaisuun, joista voit muokata Instagram-julkaisuja lähes loputtomiin!