Haluaisitko sinäkin myydä verkkokursseja?

Tämä Oppilan kurssikauppa on rakennettu New Zenler -verkkokurssialustalle.

Jos haluat itsekin lähteä myymään ja rakentamaan verkkokursseja, tutustu ihmeessä Zenlerin huimiin ominaisuuksiin. *Voit tehdä maksutta oman, maksuttoman tilisi tästä. (*Tämä on suosittelulinkkimme, jonka avulla pääset maksutta kokeilemaan New Zenleriä. Et maksa mitään, saat halutessasi tähän liittyvän verkkokurssimme puoleen hintaan. Mikäli päädyt maksulliseen Zenler-tiliin, saamme pienen palkkion.) 

Tutki rauhassa kaikkia ominaisuuksia sitoumuksetta. Jos haluat, voit hankkia lisää ominaisuuksia korottamalla tilisi Pro- tai Premium-tasolle kulloinkin voimassa olevalla hinnalla. Vielä nyt (keväällä 2021) on Zenlerin hinnoittelu todella edullinen ja lukitset tämän hinnan itsellesi pysyvästi, jos jatkat Zenlerin käyttäjänä.  

New Zenleriä voit käyttää maksutta eli rakentaa ja myydäkin kurssejasi ilman, että maksat alustasta mitään. Huomaa kuitenkin, että tällöin käytössäsi on rajallisemmin omiinaisuuksia ja kurssimyynneistäsi maksat New Zenlerille 10% palkkion. Pro- tai Premium-tasolla näitä rajoituksia ei ole.  

HUIKEAT OMINAISUUDET

Sähköpostimarkkinoinnin työkalut, myyntitunnelit, sisäänrakennettu Zoom-tili, kurssivideoiden turvallinen tallennustila (Vimeo) ja vaikka mitä muuta. Tämä kaikki kuuluu Pro- tai Premium-tason tiliin ilman eri veloitusta! 

HALUATKO ETTÄ TEEMME ALKUTYÖT PUOLESTASI?

New Zenler on helppokäyttöinen, mutta totta kai alkuun on monenlaista opettelua. Jos haluat nopeasti alkuun, kysy palvelupakettia kurssialustasi pystyttämisestä. 

PALJON VALMIITA POHJIA SIVUILLE

Tämäkin sivu on tehty suoraan New Zenlerin tarjoamalle sivupohjalle. Värejäkään ei ole muutettu. Ja kuvatkin ovat suoraan pohjasta. Tietysti niitä voit muokata juuri niin kuin haluat! (Mutta näin helppoa tämä on!)

HALUATKO KURSSISI MYYNTIIN AVAIMET KÄTEEN -PAKETILLA?

Peruspaketti alk. 290 euroa (sis. alv)

Kun haluat kurssialustan perusasetukset kuntoon ja kaiken olennaisen käännetyksi, nappaa tämä paketti. Tarvitsemme ylläpitäjän oikeuden alustallesi rakentamisen ajaksi ja huolehdimme kaiken kuntoon. Sinun tehtäväsi on kertoa meille brändisi olemus ja rekisteröidä Stripe- ja/tai Paypal-tilisi. 

 • Etusivun muokkaus brändisi mukaiseksi (ks. esimerkki)
 • Käännökset sivustolle ja rekisteröinnin automaattiviesteihin
 • Värimaailma ja fontit brändisi näköisiksi
 • Mallit käyttöehtoihin
 • Ohjeet domainin muuttamiseksi (vain pro)
 • Maksutapojen asettamisen neuvonta

Ensimmäisen verkkokurssin rakentaminen alk. 290 euroa  (sis. alv)

Kun perusasetuksesi ovat kunnossa, on syytä laittaa myös ensimmäinen kurssisi valmiiksi. Me laadimme sinulle myyntisivun (brändiohjeet ja kuvat mietit sinä!), muokkaamme kurssin rungon ja kaiken muun näkyvän brändiisi sopivaksi. Hinnoittelun saat totta kai päättää itse ja me toteutamme haluamasi mallin kurssillesi. Haluatko monta eri tasoa? Kulta, hopea ja pronssi? Kuukausiveloitus vai kertamaksu? Sinä päätät! Käymme lopuksi yhdessä läpi, miten tuot kurssille oman materiaalisi. Sinun asiantuntemuksesi pääsee sen jälkeen myyntiin!

 • Kurssin myyntisivun muokkaus brändisi ja sisältösi mukaiseksi
 • Kurssisivun hakemistosivun muokkaus 
 • Kurssirungon rakentaminen sisältösi mukaiseksi
 • Ohjeistus kurssimateriaalien syöttämiseen (ensimmäinen osio tehdään valmiiksi)
 • Hinnoittelun asettaminen suunnitelmasi mukaiseksi (kertamaksu, jäsenyysmalli)
 • Maksutapojen asettamisen neuvonta
 • Kaikkien osioiden läpikäyminen puolen tunnin sessiossa työn valmistuttua. 

Tärkeintä on aloittaminen

Haluatko yhdistää nykyisen maksujärjestelmäsi tai kurssikauppasi New Zenleriin? 

Jos olet Oppilan kursseja ostellut, olet ehkä huomannutkin, että myymme kurssit edelleen Oppilan kurssikaupan kautta Woocommerce-verkkokaupassa.

Miksi?

No siksi, koska asiakkaamme ovat 98%:sesti yritysasiakkaita ja näin he saavat automaattisesti täysin kirjanpitokelpoisen tositteen, jossa on arvonlisävero eriteltynä kuitilla.

New Zenlerin sisäänrakennettu Stripe-yhteys on mahtavan hieno, mutta harmittavaisesti alvierittelyjä se ei toimita. Eikä New Zenlerin EU ALV -toiminto oikein istu kotimaiseen kauppaan. Tähän on varmasti tulossa parannusta, mutta sitä odotellessa olen itse yhdistänyt Oppilan kurssikaupan New Zenleriin kätevästi Zapierin avulla.

Zapier-integraatio löytyy sisäänrakennettuna New Zenleristä. Jos sinua kiinnostaa se myös, ole yhteydessä ja katsotaan, josko Oppila voisi sinua siinä opastaa. 

Ja kun haluat itse opiskella New Zenlerin käyttöä, tule mukaan suositulle verkkokurssillemme. Aloita heti jo tänään!