Haluaisitko sinäkin myydä verkkokursseja?

Oppila rakentaa ja myy verkkokursseja sekä räätälöityjä koulutuksia. Meidän valintamme kurssialustaksi on Zenler. Tässä kurssialustassa on sisäänrakennettuna suurin piirtein kaikki mitä tarvitset kurssien rakentamiseen, markkinointiin ja myyntiin. 

Haluaisitko sinäkin myydä verkkokursseja?

Oppila rakentaa ja myy verkkokursseja sekä räätälöityjä koulutuksia. Meidän valintamme kurssialustaksi on Zenler. Tässä kurssialustassa on sisäänrakennettuna suurin piirtein kaikki mitä tarvitset kurssien rakentamiseen, markkinointiin ja myyntiin. 

Lähde heti paketoimaan osaamistasi ja asiantuntemustasi verkkokurssiksi

Tämä Oppilan kurssikauppa on rakennettu Zenler-verkkokurssialustalle.

Jos haluat itsekin lähteä myymään ja rakentamaan verkkokursseja, tutustu ihmeessä Zenlerin huimiin ominaisuuksiin. *Voit tehdä maksutta oman, maksuttoman tilisi tästä.
(*Tämä on suosittelulinkkimme, jonka avulla pääset maksutta kokeilemaan New Zenleriä. Et maksa mitään, saat halutessasi tähän liittyvän verkkokurssimme puoleen hintaan. Mikäli päädyt maksulliseen Zenler-tiliin, saamme pienen palkkion.) 

Tutki rauhassa kaikkia ominaisuuksia sitoumuksetta ja maksutta. Jos haluat, voit hankkia lisää ominaisuuksia korottamalla tilisi Pro- tai Premium-tasolle kulloinkin voimassa olevalla hinnalla. Vielä nyt (marraskuussa 2023) on Zenlerin hinnoittelu todella edullinen ja lukitset tämän hinnan itsellesi pysyvästi, jos jatkat Zenlerin käyttäjänä.  

Tai tule Oppilan maksuttomalle luennolle vaikka heti tänään kuulemaan lisää Zenleristä. 

Zenleriä voit käyttää myös maksutta eli rakentaa ja myydäkin kurssejasi ilman, että maksat alustasta mitään. Huomaa kuitenkin, että tällöin käytössäsi on rajallisemmin omiinaisuuksia ja kurssimyynneistäsi maksat Zenlerille 10% palkkion. Pro- tai Premium-tasolla näitä rajoituksia ei ole.  

 • Helppo tapa rakentaa kurssisi
 • Kurssivideoiden turvallinen tallennus
 • Sisäänrakennettu Zoom kurssin live-videotapaamisille
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Myyntitunnelit
 • Myyntityökalut
 • Rajattomasti kursseja ja opiskelijoita
 • Blogi
 • E-kirjojen myynti
 • Kansainvälisten ja kotimaisten arvonlisäverojen laskenta
 • Samalla hinnalla KOLME verkkokurssikoulua

HUIKEAT OMINAISUUDET

Sähköpostimarkkinoinnin työkalut, myyntitunnelit, sisäänrakennettu Zoom-tili, kurssivideoiden turvallinen tallennustila (Vimeo) ja vaikka mitä muuta. Tämä kaikki kuuluu Pro- tai Premium-tason tiliin ilman eri veloitusta! 

HALUATKO ETTÄ TEEMME ALKUTYÖT PUOLESTASI?

Zenler on helppokäyttöinen, mutta totta kai alkuun on monenlaista opettelua. Jos haluat nopeasti alkuun ja sinulla on kurssimateriaalit jo odottamassa, kysy palvelupakettia kurssialustasi pystyttämisestä. 

PALJON VALMIITA POHJIA SIVUILLE

Tämäkin sivu on tehty suoraan Zenlerin tarjoamalle sivupohjalle. Värejäkään ei ole muutettu. Ja kuvatkin ovat suoraan pohjasta. Tietysti niitä voit muokata juuri niin kuin haluat! (Mutta näin helppoa tämä on!)

HALUATKO KURSSISI MYYNTIIN AVAIMET KÄTEEN -PAKETILLA?

Peruspaketti alk. 290 euroa (sis. alv)

Kun haluat kurssialustan perusasetukset kuntoon ja kaiken olennaisen käännetyksi, nappaa tämä paketti. Tarvitsemme ylläpitäjän oikeuden alustallesi rakentamisen ajaksi ja huolehdimme kaiken kuntoon. Sinun tehtäväsi on kertoa meille brändisi olemus, miettiä tekstit ja rekisteröidä Stripe- ja/tai Paypal-tilisi. (HUOM! Tämä hinta edellyttää, että sinulla on valmiina tekstit ja idea etusivun sisällölle.)

 • Etusivun muokkaus brändisi mukaiseksi (ks. esimerkki)
 • Käännökset sivustolle ja rekisteröinnin automaattiviesteihin
 • Värimaailma ja fontit brändisi näköisiksi
 • Mallit käyttöehtoihin
 • Ohjeet domainin muuttamiseksi (vain pro)
 • Maksutapojen asettamisen neuvonta

Ensimmäisen verkkokurssin rakentaminen alk. 290 euroa  (sis. alv)

Kun perusasetuksesi ovat kunnossa, on syytä laittaa myös ensimmäinen kurssisi valmiiksi. Me laadimme sinulle myyntisivun (tekstit, brändiohjeet ja kuvat mietit sinä!), muokkaamme kurssin rungon ja kaiken muun näkyvän brändiisi sopivaksi. Hinnoittelun saat totta kai päättää itse ja me toteutamme haluamasi mallin kurssillesi. Haluatko monta eri tasoa? Kulta, hopea ja pronssi? Kuukausiveloitus vai kertamaksu? Sinä päätät! Käymme lopuksi yhdessä läpi, miten tuot kurssille oman materiaalisi. Sinun asiantuntemuksesi pääsee sen jälkeen myyntiin! HUOM! Tämä hinta edellyttää, että tuotat itse tekstit ja valitset kuvat myyntisivulle ja että sinulla on kurssin olennaiset asiat mietittyinä. Tottakai saat halutessasi lisää apua!

 • Kurssin myyntisivun muokkaus brändisi ja sisältösi mukaiseksi
 • Kurssisivun hakemistosivun muokkaus 
 • Kurssirungon rakentaminen sisältösi mukaiseksi
 • Ohjeistus kurssimateriaalien syöttämiseen (ensimmäinen osio tehdään valmiiksi)
 • Hinnoittelun asettaminen suunnitelmasi mukaiseksi (kertamaksu, jäsenyysmalli)
 • Maksutapojen asettamisen neuvonta
 • Kaikkien osioiden läpikäyminen puolen tunnin sessiossa työn valmistuttua. 


Tärkeintä on aloittaminen.


Haluatko yhdistää nykyisen maksujärjestelmäsi tai kurssikauppasi Zenleriin? 

Jos olet Oppilan kursseja ostellut, olet ehkä huomannutkin, että myymme kursseja edelleen myös Oppilan kurssikaupan kautta Woocommerce-verkkokaupassa.

Miksi?

No siksi, koska asiakkaamme ovat 98%:sesti yritysasiakkaita ja he ovat tähän asti halunneet maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla ja olen sen heille halunnut tarjota. Edelleenkin he valitsevat verkkopankkimaksut korttimaksujen edelle.

Zenlerin arvonlisäverolaskenta toimii kuitenkin erinomaisesti!

Nyt toimii Zenlerin kansainvälinen ja kotimainen arvonlisäverolaskenta jo erinomaisesti. Opiskelijat voivat ladata alustalta kirjanpitokelpoisen kuitin, joka sisältää arvonlisäveroerittelyn. Kun laadit kurssin, voit merkitä, sisältääkö se ns. live-osuuksia eli henkilökohtaisempaa apua vai onko kurssi vain ns. standalone eli esim. pelkkä tallenne tai työkirja.

Jos kuitenkin haluat tarjota ns. kotimaiset maksutavat, kuten minä, onnistuu se kyllä!

Zapier-integraatio löytyy sisäänrakennettuna Zenleristä. Jos sinua kiinnostaa se myös, ole yhteydessä ja katsotaan, josko Oppila voisi sinua siinä opastaa tai jos haluat ostaa valmiin  oppaan, joka käy läpi koko prosessin kohta kohdalta. Valmis opas löytyy Woocommercen yhdistämisestä, mutta sama pätee myös Shopifyhin.

Ja kun haluat itse opiskella Zenlerin käyttöä, tule mukaan suositulle verkkokurssillemme. Aloita heti jo tänään!