INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAT NOPEAAN JA TEHOKKAASEEN SUUNNITTELUUN!

Voiko Instagram-julkaisujen ideointi ja suunnittelu olla helppoa ja nopeaa?

Nappaa itsellesi yli 40 Canva-suunnittelupohjaa, joissa jokaisessa on oivaltava, hauska, informatiivinen tai opettavainen idea. Säästä aikaa ja hermojasi!

Kaipaatko uusia ideoita Instagram-julkaisuihin? Eikä helppouskaan haittaa?

Joskus on vain keksittävä ideat jostain. Tai napattava ne Oppilan valmispohjista! Säästä nyt hermojasi ja aikaasi ja nappaa nämä valmispohjat, joista teet kädenkäänteessa itsesi näköiset.

Oppilan Canva-suunnittelupohjilla luot vaikka samantien yli 40 erilaista julkaisua. 

Voit ajoittaa julkaisut juuri niin kuin haluat niin pitkälle ajalle kuin haluat. Käytä niitä vaikka silloin, kun et keksi mitään ajankohtaista muuta sanottavaa.

Tekstit tuotat juuri sinun maailmaasi sopiviksi. Idean saat valmiina! Päivitä julkaisuihin oman brändisi värimaailma ja tunnukset.

Mitä jos voisit...

Keskittyä itse asiaan ja nauttia tyylikkään julkaisun huomiosta.

Saada valmiita ideoita julkaisuille pitkäksi aikaa eteenpäin sekä eväät tehdä niitä lisääkin.

Luoda helposti keskustelua ja saada kommentteja julkaisuusi.

ESITTELYSSÄ...

YLI 40 INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAA MUOKATTAVIKSI JUURI SINULLE

YLI 40 INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAA MUOKATTAVIKSI JUURI SINULLE

Oppilan Instagram-julkaisupohjat ovat laadukkaita Canva-pohjia, joissa jokaisessa on valmis, oivaltava idea julkaisulle. Muokkaa värit ja fontit oman brändisi mukaisiksi ja kirjoita juuri sinun kohderyhmääsi kolahtava teksti. 

Tämän kaiken saat:

 • Kysymyksiä ja kyselyitä: Näillä julkaisuilla herätät keskustelua ja  houkuttelet kommentoimaan aivan itsestään. 
 • Ohjaa kävijöitä sisältöihisi: Kun julkaiset jotain uutta blogissa tai Youtube-kanavallasi tai vaikka uuden podcast-jakson, on siitä syytä pitää ääntä! Houkutteleva julkaisu herättää huomion ja saa kävijän kiinnostumaan.
 • Meemejä ja hassuja juttuja: Huumori toimii yleensä aina. Meemit ja hassuttelut ovat Instagraminkin suola. Hauskat julkaisut eivät synny itsekseen vaan niihin tarvitaan idea - ja tässä sinulle niitä heti!
 • Lifestyle, vapaa-aika ja sinä: Kun haluat kertoa itsestäsi tai elämäntavastasi juuri sopivasti, tässä sinulle tyylikkäät pohjat ideoineen.  
 • Palautteita ja suosituksia: On elintärkeää, että asiakkaittesi antama palaute tulee näkyville! Ja miksi et esittelisi saamiasi palautteita tyylikkäästi. 
 • Ajatuksia ja aforismeja: Kaunis mietelause tai vain pysäyttävä ajatus arjen keskellä kaipaa arvoisensa julkaisun. Herätä pohtimaan tai tarjoa riemukas tai hilpeä hetki seuraajillesi näillä tyylikkäillä julkaisupohjilla.
 • Helppoja ja käteviä listoja: Me rakastamme listoja! Opeta seuraajillesi jokin uusi asia pääkohdissaan tai vinkkaa kauden viisi parasta trendiä / väriä / ruokaa / jumppaliikettä. Näitä on loputtomiin!

Kävisikö pieni bonus?

Bonus 1

Video-oppitunti Canva-pohjien muokkauksen saloihin (25 min), jotta julkaisujen muokkaus juuri sinun brändisi näköiseksi sujuisi käden käänteessä!

Bonus 2

Tehokkaat vinkit palautteen keräämiseen, jotta sinulla on esitellä palautteita julkaisuissasi. 

Kaikki käytössäsi niin kauan kuin haluat!

Tämä paketti ei vanhene ja voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat. 

Aloita heti tänään

Nappaa nämä Canvalle tehdyt julkaisupohjat HETI ja aloita suunnittelu saman tien!

Julkaisupohjat ovat vain parin klikkauksen päässä! Älä enää odota vaan aloita tyylikäs ja helppo julkaisujen tekeminen heti tänään.

Tämä on juuri sinulle, jos...

 • Tuskailet edes toisinaan ideoiden puutteessa etkä tule julkaisseeksi Instagramissa sitten mitään. 
 • Sinusta tuntuu, ettet luota omiin suunnittelutaitoihisi ja kaipaat ammattilaisen tekemiä julkaisuja, mutta....
 • ...sinulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta teettää tyylikkäitä julkaisuja. 
 • Kaipaat jotain uutta ja keskustelua herättävää Instagram-tilillesi autenttisten valokuvien oheen.
 • Nautit siitä, että voit jalostaa valmiin idean omaksesi!
 • Osaat Canvan peruskäytön.  

Ehkä tämä ei ole sinulle, jos..

 • Pursuat joka päivä uusia ideoita Instagram-julkaisuihin.
 • Luot tyylikkäitä julkaisuja aivan tyhjästä ilman tuskaa tai stressiä. 
 • Sinulla on jo valmiit pohjat, joista riittää ideoita riittävästi. 
 • Jos et halua käyttää Canvaa, ei tämä sovi sinulle. 
 • Haluat julkaista pelkästään kuvia.

 "Vaikka ideoita välillä tulviikin, on myös päiviä, jolloin ajatuksista ei kerta kaikkiaan nouse mitään julkaisukelpoista. Silloin on mahtavaa, kun voin tarttua valmiiseen ideaan ja jalostaa sen omakseni." 

Taina Norha
Oppila Oy

Muunna ideat omiksesi - yli 40 upeaa pohjaa julkaisuille!

Helpota elämääsi ihan saman tien!

Nappaa nämä yli 40 Canvalla muokattavaa julkaisupohjaa ja -ideaa ja tee niistä omasi. Tarvitset vain maksuttoman Canva-tilin (Canva Pro toki helpottaa elämää kovastikin!) ja saat parilla klikkauksella tuotua nämä suunnittelupohjat omalle tilillesi ja sinulla on oikeudet muokata niitä ja tehdä niistä omia julkaisujasi myös liiketoimintaasi. 

Usein Kysytyt Kysymykset

Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi ohjeet kurssialustalle kirjautumiseen. Löydät nämä muokattavat julkaisupohjat omalta "kurssiltaan" ja yhdellä klikkauksella tuot kunkin aihepiirin julkaisupohjat suoraan omalle Canva-tilillesi. Julkaisupohjat pysyvät Canva-tililläsi ellet erikseen niitä poista. 

Periaatteessa ihan kaikkea voit muokata. Jos idea miellyttää, kirjoita omat tekstit, muokkaa värit ja fontit. Voit lisätä logosi nurkkaan tai olla lisäämättä. Kun julkaisupohja on klikkauksen jälkeen omassa Canvassasi, voit käyttää kaikkia Canvan elementtejä, värejä ja fontteja. Jos sinulla on Canva Pro, on valinnanmahdollisuuksia vieläkin enemmän. Älä anna näiden julkaisupohjien hempeän värimaailman hämätä: voit muokata ne niin tummanpuhuviksi kuin vain haluat!

Kyllä - nämä Canvassa avautuvat julkaisupohjat ovat oston jälkeen  käytössäsi. Voit muokata niitä aivan kuin haluat: vaihda tekstit, kuvat, muokkaa fontit ja värit. Niiden ei tarvitse mitenkään muistuttaa alkuperäisiä eikä kukaan huomaa, ettet ole niitä itse tehnyt. Voit käyttää näitä sekä henkilökohtaisella että yritystililläsi. Ainoa, mitä et saa tehdä on näiden julkaisupohjien myyminen. Niitä et saa myydä eteenpäin. 

Kyllä voit - vain taivas on rajana! Itse asiassa näiden julkaisujen koko 1080 x 1080 pikseliä sopii mainiosti myös Facebookiin. Ja jos käytössäsi on Canva Pro, voi kätevästi yhdellä klikkauksella muuttaa julkaisut myös tarinoihin sopiviksi pystyjulkaisuiksi. Pienillä muokkauksilla ne sopivat myös tarinoihin - ja niihin saat myös linkit mukaan! 

Nämä julkaisupohjat ovat elektronisia tuotteita ja välittömästi käytössäsi eikä niitä voi palauttaa. Jos tulet katumapäälle ennen kuin olet kirjautunut kurssialustalle, voimme vielä palauttaa maksusi, mutta jos järjestelmämme näyttää, että olet käynyt jo kurssialustalla, on tuotteen käyttö laskettu alkaneeksi eikä peruutusoikeus ole voimassa. 

Älä odota enää! Tällä hinnalla et voi olla nauttimatta ajansäästöstä ja hauskoista ideoista!

Yli 40 Instagram-julkaisupohjaa, joita voit muokata mielin määrin Canvalla. Ideoita, joilla nopeutat työskentelyäsi tavattomasti!

MAKSAT VAIN
29,90€

Kertamaksu 

29,90€

 • Julkaisupohjat käyttöösi ilman aikarajaa
 • Canva-oppitunti bonuksena
 • Käyttöoikeus henkilökohtaiseen ja liiketoimintakäyttöön

Yli 40 valmista ideaa, joista voit muokata Instagram-julkaisuja lähes loputtomiin!