SÄÄSTÄ AIKAA JA HERMOJASI - NAPPAA JÄTTIPAKETTI MUOKATTAVIA CANVA-POHJIA JA TEE TYYLIKKÄÄT JULKAISUT HELPOSTI!

Kaipaatko helpotusta markkinointiin? Tästä saat lähes 300 muokattavaa Canva-pohjaa somejulkaisuihin tai muuhun markkinointiin. Mockup-pohjiin voit lisätä omat kuvakaappaukset tuotteistasi ja tulokset ovat upeat!

Nappaa itsellesi lähes 300 erilaista Canva-suunnittelupohjaa, joilla teet oivaltavia some-julkaisuja ja muuta markkinointimateriaalia kädenkäänteessä.

BONUS! Saat puolen tunnin video-oppitunnin Canva-pohjien muokkauksesta JUURI SINUN brändisi mukaiseksi.
Ja 20 euron lisähinnalla saat pääsyn luentotallenteeseen, jossa kolmen vartin ajan opastan pohjien muokkauksessa. 

Kaipaatko nopeaa apua ja ideoita somejulkaisujen tekemiseen ja muuhun markkinointiin? Eikä helppouskaan haittaa?

Canva on mahtava työkalu helppoon suunnitteluun, mutta toisinaan ei oma ideointikyky riitä. Helpota elämääsi Oppilan valmispohjilla! Säästä nyt hermojasi ja aikaasi ja nappaa nämä Canvan-valmispohjat, joista teet kädenkäänteessa itsesi näköiset julkaisut moneen tarkoitukseen!

Oppilan Canva-suunnittelupohjilla luot vaikka loputtomasti erilaisia julkaisuja ja muuta markkinointimateriaalia. 

Muokkaa julkaisut oman brändisi mukaisiksi vaihtamalla taustan, fontin, värityksen - ja tietysti omat tekstit. Ideat saat kaupan päälle!

Kirjoita julkaisuihin omat tekstisi ideoiden pohjalla.  Päivitä julkaisuihin oman brändisi värimaailma ja tunnukset. 

Mitä jos voisit...

Keskittyä itse asiaan ja nauttia oivaltavan julkaisun huomiosta.

Luoda näyttäviä esimerkkikuvia, joissa pääosassa esiintyvät omat tuotteesi!

Saada valmiita ideoita tehokkaille julkaisuille sekä eväät tehdä niitä lisääkin.

Luoda helposti keskustelua ja saada kommentteja julkaisuusi.

ESITTELYSSÄ...

LÄHES 300 MUOKATTAVAA CANVA-POHJAA MOCKUPEILLE JA SOMEJULKAISUILLE

YLI 40 INSTAGRAM-JULKAISUPOHJAA MUOKATTAVIKSI JUURI SINULLE

Oppilan muokattavat Canva-pohjat ovat laadukkaita ammattilaisen tekemiä julkaisupohjia, joissa jokaisessa on valmis malli, oivaltava idea julkaisulle. Muokkaa värit ja fontit oman brändisi mukaisiksi, lisää vaikka uusia elementtejä ja kirjoita juuri sinun kohderyhmääsi kolahtava teksti. Näillä julkaisuilla luot vaivatta omaa brändiäsi tukevat julkaisut! 

Tämän kaiken saat:

 •  153 + 3 helposti muokattavaa mockup-pohjaa, joilla teet näyttävät mallit omista tuotteistasi. Sijoita kuvat omista tuotteistasi valmiisiin pohjiin.
 • 45 oivaltavaa Instagram-julkaisupohjaa valmiilla ideoilla: Näiden 45 muokattavan pohjan avulla teet  helposti tehokkaita Instagram-julkaisuja, jotka herättävät huomiota! 
 • Instagramin-karusellijulkaisupohjia 
 • Neliönmallisia julkaisupohjia ideoineen Instagramiin ja Facebookiin
 • Kumoa myyttejä ja väärinkäsityksiä: Tämä suosittu tapa herättää huomiota ja jäät helpommin mieleen.

 • Vinkkilistoja, how to -julkaisuja, kysymyksiä, kyselyitä
 • 25 näyttävää Mockup-pohjaa Pinterestiin tai Instagramin-tarinoille
 • 30 tyylikästä pohjaa somejulkaisuille Mockup-ominaisuuksilla - tuo vain omat kuvasi ja täydennä tekstit
 • Helposti muokattavat pohjat: Nämä tyylikkäät Canva-pohjat muokkaat hetkessä oman brändisi mukaisiksi
 • Tässä paketissa Canva-pohjia on lähes 300 erilaista!

Kävisikö pieni bonus?

Bonus 

Video-oppitunti Canva-pohjien muokkauksen saloihin (25 min), jotta julkaisujen muokkaus juuri sinun brändisi näköiseksi sujuisi käden käänteessä!

Kaikki käytössäsi niin kauan kuin haluat!

Tämä paketti ei vanhene ja voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat. 

Aloita heti tänään

Nappaa nämä Canvalle tehdyt julkaisupohjat HETI ja aloita suunnittelu saman tien!

Julkaisupohjat ovat vain parin klikkauksen päässä! Älä enää odota vaan aloita tyylikäs ja helppo julkaisujen tekeminen heti tänään.

Tämä on juuri sinulle, jos...

 • Tuskailet edes toisinaan ideoiden puutteessa etkä tule julkaisseeksi Instagramissa sitten mitään. 
 • Tarvitset tyylikkäitä malleja oman markkinointisi tueksi
 • Sinusta tuntuu, ettet luota omiin suunnittelutaitoihisi ja kaipaat ammattilaisen tekemiä julkaisuja, mutta....
 •  ...sinulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta teettää tyylikkäitä julkaisuja. 
 • Kaipaat jotain uutta ja keskustelua herättävää julkaisuihisi omien autenttisten kuviesi lisäksi
 • Nautit siitä, että voit jalostaa valmiin idean omaksesi!
 • Osaat Canvan peruskäytön.

Ehkä tämä ei ole sinulle, jos..

 • Pursuat joka päivä uusia ideoita 
 • Jaksat kaivella Canvan uumenista valmispohjia
 • Luot tyylikkäitä julkaisuja aivan tyhjästä ilman tuskaa tai stressiä. 
 • Sinulla on jo valmiit pohjat, joista riittää ideoita riittävästi. 
 • Et halua käyttää Canvaa, ei tämä sovi sinulle. 
 • Haluat julkaista pelkästään kuvia.

 "Vaikka ideoita välillä tulviikin, on myös päiviä, jolloin ajatuksista ei kerta kaikkiaan nouse mitään julkaisukelpoista. Silloin on mahtavaa, kun voin tarttua tyylikkääseen valmiiseen pohjaan ja mainioon ideaan ja jalostaa sen omakseni." 

Taina Norha
Oppila Oy

Muunna ideat omiksesi - upeat pohjat helppoon muokkaukseen!

Helpota elämääsi ihan saman tien!

Nappaa nämä lähes 300 Canvalla muokattavaa julkaisupohjaa ja -ideaa ja tee niistä omasi. Tarvitset vain maksuttoman Canva-tilin (Canva Pro toki helpottaa elämää kovastikin!) ja saat parilla klikkauksella tuotua nämä suunnittelupohjat omalle tilillesi ja sinulla on oikeudet muokata niitä ja tehdä niistä omia julkaisujasi myös liiketoimintaasi. 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kun teet ostoksen, saat sähköpostiisi ohjeet kurssialustalle kirjautumiseen. Löydät nämä muokattavat julkaisupohjat omalta "kurssiltaan" ja yhdellä klikkauksella tuot kunkin aihepiirin julkaisupohjat suoraan omalle Canva-tilillesi. Julkaisupohjat pysyvät Canva-tililläsi ellet erikseen niitä poista. Tarvitset siis Canva-tilin, mutta ihan se maksuton versio kyllä riittää. 

Periaatteessa ihan kaikkea voit muokata. Jos idea miellyttää, kirjoita omat tekstit, muokkaa värit ja fontit. Voit lisätä logosi nurkkaan tai olla lisäämättä. Kun julkaisupohja on klikkauksen jälkeen omassa Canvassasi, voit käyttää kaikkia Canvan elementtejä, värejä ja fontteja. Jos sinulla on Canva Pro, on valinnanmahdollisuuksia vieläkin enemmän. Älä anna näiden julkaisupohjien hempeän värimaailman hämätä: voit muokata ne niin tummanpuhuviksi kuin vain haluat!

Kyllä - nämä Canvassa avautuvat julkaisupohjat ovat oston jälkeen  käytössäsi. Voit muokata niitä aivan kuin haluat: vaihda tekstit, kuvat, muokkaa fontit ja värit. Niiden ei tarvitse mitenkään muistuttaa alkuperäisiä eikä kukaan huomaa, ettet ole niitä itse tehnyt. Voit käyttää näitä sekä henkilökohtaisella että yritystililläsi. Ainoa, mitä et saa tehdä on näiden julkaisupohjien myyminen. Niitä et saa myydä eteenpäin. 

Kyllä voit - vain taivas on rajana! Nämä julkaisut ovat kooltaan sopivia sellaisenaan Instagramiin, Facebookiin ja Pinterestiin. Ja jos käytössäsi on Canva Pro, voi kätevästi yhdellä klikkauksella muuttaa kaikki julkaisut myös tarinoihin sopiviksi pystyjulkaisuiksi. Pienillä muokkauksilla ne sopivat siis myös tarinoihin - ja niihin saat myös linkit mukaan! Kaikkia voit käyttää vaikka myyntisivuilla. Tämän sivun kuvituksessa on käytetty apuna juuri näitä samoja pohjia!

Nämä julkaisupohjat ovat elektronisia tuotteita ja välittömästi käytössäsi eikä niitä voi palauttaa. Jos tulet katumapäälle ennen kuin olet kirjautunut kurssialustalle, voimme vielä palauttaa maksusi, mutta jos järjestelmämme näyttää, että olet käynyt jo kurssialustalla, on tuotteen käyttö laskettu alkaneeksi eikä peruutusoikeus kuluttajansuojalain mukaan ole voimassa. Tutustu tarkemmin ehtoihimme täällä.  Jos et ole tyytyväinen Canva-pohjien laatuun, ota ilman muuta heti yhteyttä tämän sivun alalaidan yhteydenottolinkin kautta, niin katsotaan, mitä voimme asialle tehdä!

Arvelinkin, että saattaisit sitä pohtia. Mockup on ...hmm... eräänlainen mallikuva tai sellaisen pohja, johon voit sijoittaa oman tuotteesi kuvan tai kuvakaappauksen sähköisestä tuotteesta, ja lopputulos näyttää siltä kuin tuotettasi käytettäisiin ihan oikeassa elämässä. Esimerkkinä vaikka kuva, jossa näkyy tietokoneen ruutu ja ruudulla on näkymä sinun verkkokurssiisi tai sähköiseen oppaaseen tai e-kirjaan tai verkkosivuille - tai mihin vain. Sinun ei siis tarvitset lavastaa näkymää tai kuvailla kotona omaa tietokoneen ruutuasi vaan voit ottaa valmiin pohjan, jossa on eri kokoisia näyttöjä kännykästä, tabletista, läppärin ruudusta ja pöytäkoneesta ja laittaa taustalle minkä tahansa näkymän vaikka toimistohuoneen, kukkasia tai kivan brändivärin. Näitä pohjia löydät tästä paketista yli 150 erilaista - osan myös teksteillä ja osan vain erilaisilla kuvapohjilla. 

Älä nyt vaan jätä tätä jättipakettia hankkimatta!

Melkein 300 muokattavaa Canva-julkaisupohjaa, joita voit muokata mielin määrin oman brändisi mukaisiksi. Ideoita, joilla nopeutat työskentelyäsi tavattomasti!

MAKSAT VAIN
59 €
sis. alv. 24%

Kertamaksu 

59 €
sis. alv 24%

 • Julkaisupohjat käyttöösi ilman aikarajaa
 • Puolen tunnin Canva-oppitunti bonuksena
 • Käyttöoikeus henkilökohtaiseen ja liiketoimintakäyttöön
 • 20 euron lisämaksulla saat vielä käyttöösi toisen kolmen vartin luentotallenteen, jolla näytän, miten muokkaat näitä pohjia oman brändisi mukaisiksi. 

Kymmenittäin valmiita, sinulle muokattavia ideoita ja upeita mockup-pohjia - näillä teet loputtomasti erilaisia julkaisuja eri somekanaviin ja muuhun markkinointiin! Tämä paketti sisältää Oppilan aiemmatkin Canva-paketit, joten teimme valinnan sinulle helpoksi!