Sähköpostisarjan lähettäminen automaatiolla Mailchimpissä

Maksuton Mailchimp riittää!

Vain 49 euroa

Ja opit uuden taidon yhdeltä istumalta

Haluatko lähettää uusille uutiskirjeen tilaajille viestisarjan ja tulla tutummaksi?

Mailchimpin mainiot klassiset automaatiot toimivat erinomaisesti ja lähettävät viestisi puolestasi vaikkapa uusille tilaajille automaattisesti, kerta toisensa jälkeen. 

Jos haluat oppia lähettämään viestisarjoja Mailchimpillä, älä enää jää odottamaan vaan tule napakalle luennolle täsmäoppimaan Mailchimpin automaatiot!

Ei! Tämä ei ole vaikeaa!
Opit yhdeltä istumalta ottamaan haltuun Mailchimpin perusautomaatiot

Tämän workshopin aikana opit, miten voit lähettää useamman sähköpostin sarjan automaattisesti vaikkapa uutiskirjeesi juuri tilanneelle kontaktillesi.

HUOM! Jos sinulla on voimassaoleva opiskeluoikeus Mailchimp-verkkokurssille (ei koske itseopiskelupakettia), kuuluu tämä luento sinulle automaattisesti hintaan! Kurssilaiset saavat tästä sähköpostia ja asiasta kerrotaan myös kurssin omassa Facebook-ryhmässä ja yhteisössä. Kyseiseen verkkokurssiin sisältyy live-luento noin kymmenen kertaa vuodessa ja niiden tallenteet vuodesta 2018 lähtien. Älä siis osta tätä kurssia, mikäli sinulla on opiskeluoikeus voimassa! Lue Mailchimp-kursseista lisää täältä.

TULE HETI OPPIMAAN TÄSMÄTAITOJA!

Kouluttajasi Taina Norha


KTM Taina Norhalla on pitkä kokemus Mailchimpin käyttämisestä sekä sen kouluttamisesta. Oppila Oy on Mailchimp partner ja Taina on suorittanut Mailchimpin sertifioinnin.