Mailchimp-luentopaketti

Mailchimp-asiantuntijaluennot tallenteina superedullisesti kertamaksulla vuodeksi käyttöösi

Mailchimp-luentojen tallenteet vuodeksi

Mailchimp-asiantuntijaluentojen tallenteet ovat käytössäsi vuoden ajan pikkurahalla! Luentoja tai kyselytunteja ei järjestetä toistaiseksi, mutta aiemmat tallenteet ovat nyt tarjolla SUPEREDULLISELLA KERTAMAKSULLA!

Mailchimp-asiantuntijaluentojen luennoitsija on Oppilan kouluttaja KTM Taina Norha, joka on Mailchimp PRO Partner. 

Mielenkiintoisia luentotallenteita pitkältä ajalta!

Pakettiisi kuuluvat Mailchimp-luentojen tallenteet reilulta vuodelta. Timanttista asiaa syvällisesti useista aihealueista! Paketti EI sisällä tukea, kyselytunteja tai yhteisön tukea vaan n. 15 tuntia asiantuntijaluentojen tallenteita Mailchimpin monista aihealueista.

LUENTOJEN TALLENTEET HETI KATSOTTAVISSA 
19.4.2023 aiheena olivat kyselyt.
21.3.2023 aiheena oli raportointi.
15.2.2023 aiheena oli kuvat ja muu sisältösi.
23.1.2023 aiheena oli segmentointi. 
21.12.2022 aiheena oli hyvän kampanjan ominaisuudet.
22.11.2022 aiheena oli hyvän kirjepohjan laatiminen.
24.10.2022 aiheena olivat asetukset.
21.9.2022 aiheena oli Footer.
22.8.2022 aiheena oli Personointi.
15.7.2022 aiheena oli GDPR.
20.6.2022 aiheena olivat Tilauslomakkeet
17.5.2022 aiheena olivat Laskeutumissivut
 

Mailchimp tarjoaa valtavasti ominaisuuksia - ota ne haltuun!

Mailchimp on viime vuosina tuonut paljon uusia ominaisuuksia - ja vauhdilla

Näillä napakoilla n. 45minuutin - tunnin pituisilla asiantuntijaluennoilla käydään läpi olennaisia osia Mailchimpin käytöstä. Luentotallenteet sopivat sinulle, jolla on jo perusosaaminen Mailchimpin käytöstä. 

Asiantuntijaluentojen aiheet

Asetukset

Käymme läpi Mailchimpin perusasetukset, jotka on syytä tarkastella läpi vähintään kerran vuodessa, jotta kaikki on ajan tasalla. Myös GDPR-asetukset käydään läpi huolella.

Footer eli uutiskirjeen alaosa

Oletko törmännyt Mailchimpin käyttäjiin, joiden uutiskirjeen alaosa on sekamelska englantia ja suomea? Niin minäkin! Näiden luentojen avulla opit tekemään footerin niin, että se näyttää hyvältä ja täyttää kaikki vaatimukset. 

Segmentointi, personointi ja raportointi, kirjepohjat ja kampanjat

Tärkeitä asioita, jotka varmasti kiinnostavat sinua. Ota Mailchimpin segmentointi, personointi ja raportointi haltuun, niin saat kampanjoistasi välittömästi paljon enemmän irti! Omat asiantuntijaluentonsa löydät myös hyvän kirjepohjan ominasuuksista sekä hyvän kampanjan ominaisuuksista.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Voit ilman muuta milloin tahansa varata ajan tehokkaalle yksityistunnille,jolla käymme läpi juuri sinun ongelmiasi ja laitamme tilisi vauhdilla kuntoon. Saat halutessasi myös apua sähköpostilla. 

Varmasti pätevää tietoa

Oppila kuuluu kansainväliseen Mailchimp partner -verkostoon, jonka kautta myös sinun toiveesi ja kehitysehdotuksesi menevät perille. Oppilan ehdotuksia on kuunneltu säännöllisesti ja toiveita on myös viety toteutukseen. Oppila on Mailchimpin kumppaneiden PRO PARTNER -tasolla. 

Kysymyksiä? Tässä vastauksia!

Kenelle nämä Mailchimp-luentotalleneet on tarkoitettu?

Kaikille, jotka käyttävät Mailchimpiä uutiskirjeiden lähettämiseen ja jotka haluavat ottaa kaiken irti Mailchimpin ominaisuuksista. Perusasioiden on hyvä olla hallussa, mutta mikään tehokäyttäjä ei sinun tarvitse olla. 

Miten pitkään luennot ovat käytössäni?

Sinulla on maksupäivästä vuosi aikaa käyttää tallenteita omassa käytössäsi. Voit katsoa tallenteet niin monta kertaa kuin haluat. 

Entä jos en osaa Mailchimpin perusteita?

Suosittelen lämpimästi nappaamaan samalla myös Mailchimpin perusteet -kurssin! Kurssi ohjaat sinut huolella ja rauhallisesti koko prosessin läpi ja tuota pikaa huomaat lähettäväsi jo ensimmäistä kampanjaasi tai tehostavasi aiempaa toimintaasi tyylikkäällä kirjepohjalla - vaikka englantikaan ei sinulta sujuisi! 

Saanko apua omiin kysymyksiini?

Tämä luentopaketti on vain kattava paketti luentotallenteita. Mutta ilman muuta saat halutessasi apua! Ajanvarauksesta voit varata itsellesi sopivaan ajankohtaan ajan Oppilan Tainan avun äärelle tai voit pyytää myös apua sähköpostilla. Kysy lisää maksullisesta sähköpostineuvonnasta ottamalla yhteyttä lomakkeellamme.

Review marketing by Endorsal

Kouluttajasi Taina Norha

Taina on käyttänyt Mailchimpiä jo pian parinkymmenen vuoden ajan ja kouluttanut sen käyttöä usealle sadalle yrittäjälle ja markkinoijalle viime vuosien aikana. Oppila on Mailchimp PRO partner. Taina tunnetaan erityisen selkeästä ja rauhallisesta tavastaan opettaa myös hankalia teknisiä asioita. 

Nappaa SUPEREDULLINEN tallennepaketti ja tuo osaamisesi ajan tasalle!

Nappaa edullinen paketti ja varmista, että tallenteet ovat käytössäsi vuoden ajan. HUOM! Tämä paketti ei tule olemaan myynnissä kovin pitkään! 

Iso kasa tallenteita käyttöösi vuodeksi

Jos Mailchimpin perusteet ovat sinulla hallussa ja haluat perehtyä lisää ja syvällisemmin näihin aiheisiin, nappaa tästä luentotallenteet käyttöösi vuodeksi.

HUOM! Tallenteissa puhutaan kyselytunneista ja yhteisöstä, mutta koska niiden myynti on lopetettu, tähän SUPEREDULLISEEN pakettiin kuuluvat vain nämä tallenteet. 

Vuoden tallenteet vuodeksi

59 euroa


Hinta sisältää tallennekirjaston käytön vuoden ajaksi yhden henkilön käyttöön. 

Tallennepaketti veloitetaan vain kerran. Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä.