Mailchimp ja uutiskirjeet vasta-alkajalle

Opi Mailchimpin käyttö kädestä pitäen! Perusteellinen kurssi sinulle, jolle uutiskirjeiden lähettäminen ja sähköpostimarkkinointi ovat uusia asioita.

MAILCHIMP-KURSSI JUURI SINULLE

Kun haluat opiskella tehokkaasti ja varmistua siitä, että opit Mailchimpin käytön heti alusta alkaen kunnolla, on tämä kurssi sinulle. Saat kurssista eniten irti, jos voit käyttää aikaa kurssin opiskeluun säännöllisesti vähintäänkin pienten video-oppituntien (3-15 min) mittaisten pyrähdysten verran.

Jos olet käyttänyt Mailchimpia jo jonkin verran, mutta olet epävarma siitä, ovatko asetuksesi kunnossa tai oletko osannut hyödyntää kaikkia keskeisiä ominaisuuksia, saat todennäköisesti silti kurssista paljon irti. Kurssi on sinulle mainio, jos olet herännyt siihen, että some ei tavoitakaan ilmaiseksi kuin osan seuraajistasi ja mainostamiseen menee paljon rahaa.
Kurssi ei ole tehokäyttäjän jatkokurssi eikä se mene syvälle edistyneisiin ominaisuuksiin. Mailchimp-verkkokurssi on tarkoitettu nimenomaan vasta-alkajille, joiden ei tarvitse olla millään tavalla tietokone- tai sähköpostiguruja!

Yli 60 video-oppituntia

Järkevän pituisia (3-15 min) video-oppitunteja, joiden avulla opit perusteet sekä ruudun kautta ihan kädestä pitäen jokaisen tärkeän asian. Oppitunteja on yhteensä yli 7 tuntia!

Pätevä ja kokenut opettaja

Kurssin kouluttajalla on pitkä kokemus Mailchimpin käytöstä ja yrittäjien kouluttamisesta. Koulutukseltaan hän on ekonomi ja ammatillinen opettaja.

Päivittyvät materiaalit käytössäsi vuoden

Koska Mailchimp muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, päivittyvät kurssimateriaalit myös. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista muutoksista kurssisi ajan!

Myös itseopiskelupaketin voimassaolo on 12 kuukautta. 

Kurssin oma ryhmä

Kurssin oma, suljettu keskusteluryhmä tarjoaa ideoita, tukea sekä apua pulmissa. Kysy palautetta omasta uutiskirjeestäsi ja tarjoa neuvojasi!

Mailchimp-verkkokurssin sisältö

Onko sinulla jo osoitteita valmiina?

Vai haluatko vasta aloittaa?

Riippumatta siitä onko sinulla osoitteita jo valmiina vai haluatko vasta aloittaa sähköpostiosoitteiden keräämisen, Mailchimp-verkkokurssilla pääset alkuun vaivatta.

TILIN REKISTERÖINTI JA PERUSASETUKSET

Kun hoidat perusasetukset kerralla kuntoon, ei niihin yleensä tarvitse palata. Oppilan ohjeilla selvität asetukset helposti ja osaat jatkossakin tehdä itse muutokset.

Lakisääteiset tekstit kirjeen lopusta hoidetaan myös tällä kurssilla kuntoon!

OMA KIRJEPOHJA

On tärkeää, että kirjepohjasi edustaa juuri sinun brändiäsi. Kurssilla opit muuttamaan värejä, vaihtamaan logon ja käyttämään kaikkia Mailchimpin suunnitteluelementtejä. Tuloksena on juuri sinun yrityksesi näköinen kirjepohja, jota osaat myös muokata. Kuvien käsittely kuuluu myös kurssin sisältöön!

KAMPANJAN LÄHETTÄMINEN JA RAPORTIT

On tärkeää, että opit rutiinit, joilla voit keskittyä nimenomaan sähköpostikampanjasi sisältöön eikä sinun tarvitse kurssin käytyäsi pohtia enää tekniikkaa. Raporteista opit selvittämään, miten oma kampanjasi pärjäsi - ja tekemään oikeanlaisia muutoksia. 

Kouluttajasi:

Taina Norha

KTM, Ammatillinen opettaja
Kouluttaja, Oppilan perustaj

Pitkä kokemus digimarkkinoinnin kouluttamisesta sekä pk-yrittäjien auttamisesta monenlaisen sähköisen viestinnän parissa. 

Pia

Suoramyyntiyrittäjä

Opetuksen tahti on oikein sopiva. Asiat käydään perusteellisesti läpi ja kerrataan sopivan monta kertaa. Itse kävin koko kurssin läpi nopealla tahdilla, mutta myös pidemmällä aikavälillä asioiden selkeyden ja kertaamisen myötä varmasti olisi helppo pysyä kärryillä.
Opin nopeasti luomaan oman tilin ja laittamaan perusasetukset kerralla kuntoon, luomaan helppokäyttöisen uutiskirjepohjan ja uutiskirjeen. Itse opiskeltuna nämä asiat olisivat vieneet minulta lukemattomia tunteja ja virheitä olisi varmasti jäänyt rutkasti. Kurssin avulla kaikki tuli kerralla kuntoon, kädestä pitäen opastettiin ja sain itse tehtyä hommat kuntoon samalla. Nyt saan keskittyä itse olennaiseen, eli hyvän sisällön tuottamiseen asiakkailleni.
Suosittelisinko? Aivan ehdottomasti!

Osta kurssi Oppilan kurssikaupasta

Löydät kurssikaupasta eri tasoiset Mailchimp-kurssit. Valitse omasi ja tule heti mukaan!

Taina Norha