Laskeutumissivut ja liittymislahjat Mailchimpillä

Opi nopeasti ja helposti tekemään näyttävä laskeutumissivu ja lähettämään liittymislahjasi automaattisesti ilman monia erillisiä palveluita.

Laskeutumissivut ja liittymislahjan lähettäminen

Tällä kurssilla opit nopeasti ja tehokkaasti tekemään laskeutumissivuja Mailchimpillä. Voit lähettää liittymislahjasi sen tilanneille automaattisesti - ja lähestyä heitä valmiilla viesteillä sen jälkeenkin. Tarvitset Mailchimpin maksullisen Essential-tilin, jos et ole aiemmin käyttänyt klassisia automaatioita. 

TÄLLÄ KURSSILLA OPIT:

HUOM! Tällä kurssilla ei opeteta Mailchimpin käytön perusteita vaan siihen suosittelemme lämpimästi todella kattavaa Mailchimpin perusteet -verkkokurssia, jolla opit Mailchimpin käytön aivan alusta alkaen.

LASKEUTUMISSIVUT

Opit tekemään laskeutumissivun ja muokkaamaan sen oman brändisi näköiseksi. Itse asiassa voit tehdä rajattomasti laskeutumissivuja. 

LIITTYMISLAHJA AUTOMAATTISESTI

Opit 

  • automatisoimaan liittymislahjan lähettämisen sen tilanneille. Postituslistallesi laskeutumissivun kautta liittyneet saavat lahjasi automaattisesti.
SÄHKÖPOSTIN KETJUTTAMINEN

Opit 

  • tekemään usean sähköpostin ketjun, mikäli haluat lähettää liittymislahjan tilanneille aiheeseen liittyen usean sähköpostin sarjan. 
MAKSUTON MAILCHIMP-tili RIITTÄÄ!

Ja tämän kaiken voit tehdä maksuttomalla Mailchimp-tililläsi!

Oletko valmis aloittamaan heti?

Oletko valmis lähtemään liikkeelle ja aloittamaan heti tänään? Vain 39 eurolla saat kurssimateriaalit vuodeksi käyttöösi ja pääset aloittamaan ihan saman tien!

Riskitön tyytyväisyystakuu 30 päivää!

Tyytyväinen opiskelija on meille tärkeä!

Jos opiskelet koko kurssin läpi ja rakennat laskeutumissivusi ohjeiden mukaan, mutta et ole tyytyväinen kurssin oppeihin, palautamme rahasi vastattuasi kyselyymme. Haluamme, että kurssi on toimiva ja tuo avun kaikille asiakkaillemme. Siksi haluamme palautetta myös kurssin parantamisesta ja sinulle turvallisen ostoksen.

Kurssin sisältö - tutustu johdanto-osioon maksutta

Taina Norha

KTM, Oppilan perustaja, kouluttaja

Tässä kouluttajasi Taina Norha. Tainalla on yli kymmenen vuoden kokemus Mailchimpin käyttämisestä sekä Mailchimpin myöntämä sertifikaatti osaamisesta.

Taina on koulutukseltaan markkinointiekonomi ja ammatillinen opettaja. Voit olla varma, että kaikki Oppilan kurssit ja koulutukset ovat pedagogisesti korkeatasoisia. 

Oppila on Mailchimp partner

Oppila Oy on Mailchimp partner ja osa Mailchimpin kumppaniverkostoa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos jokin askarruttaa, kysy ihmeessä suoraan kouluttajalta!

Kurssi on maksullinen, mutta Mailchimp ei maksa mitään. Miksi maksaisin tästä?

Kyllä, Mailchimp on maksuton, mutta senkin eri ominaisuuksien opettelu vie aikaa, jos lähdet niitä itse selvittelemään. Opiskelijamme toteavat usein, että säästävät tavattomasti aikaa opiskelemalla Mailchimpin käyttöä johdollamme - ja aikahan on rahaa! Opit asiat kerralla eikä sinun tarvitse kahlata etsimässä tietoa useasta eri lähteestä.

En taida osata Mailchimpiä tarpeeksi vielä. Onko tämä kurssi minulle sopiva?

Mailchimpin käyttäminen on helppoa, mutta tämän kurssin asian oppimisessa oletetaan, että osaat jo perusteet Mailchimpin käyttämisestä. Mikäli sinusta tuntuu, että haluat kerrata vielä perusteita tai lähteä ihan alusta liikkeelle, suosittelemme lämpimästi hurjasti kehuttua kurssiamme Mailchimpin perusteet. Sen avulla moni englantia taitamaton on lähtenyt opiskelemaan Mailchimpia ja saanut uutiskirjeensä onnistuneesti maailmalle. 

En ehdi tutustua tähän kaikkeen heti. Kauanko kurssimateriaalit ovat käytössä?

Tämä pieni kurssi on helppo käydä läpi nopeasti, muutamassa tunnissa. Ymmärrämme kuitenkin, että elämä ja kiireet saattavat tulla väliin. Siksi materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ja voit milloin tahansa vuoden sisällä palata opiskelemaan ja tarkistamaan kurssin asioita.

Onko varma, että en tarvitse Mailchimpin maksullista tiliä?

On varma! Jos sinulla on alle 2.000 osoitetta Mailchimpin yleisössä, et välttämättä tarvitse Mailchimpin maksullista tiliä tämän kurssin asioiden tekemiseen. Maksullisella tilillä voit hyödyntää totta kai monia mainioita lisäominaisuuksia, mutta laskeutumissivuja voit laatia rajattomasti ihan maksuttoman Mailchimp-tilin avulla. Ja kun teet upean laskeutumissivun ja tarjoat houkuttelevaa liittymislahjaa sen avulla, saat tuota pikaa uusia uutiskirjeen tilaajia ja pian huomaat kontaktimääräsi kasvavan!