Etäkokoukset ja etätyöskentely

Parhaat työkalut ja vinkit etäkokouksiin ja -koulutuksiin

Mikä on Zoom? Entä Teams ja Meet? Mistä tiedän, mikä työkalu sopii juuri minun kokoukseeni?
Mitkä ovat parhaat maksuttomat työkalut ja mitä rajoituksia niissä on?
Mitä jos netti tökkii? Riittääkö tietokoneeni?


  • Ensimmäisellä luennolla. saat rautaisannoksen eri työkaluista ja opit valitsemaan juuri sinulle sopivimmat
  • Toisella luennolla opit parhaat tekniikkaniksit!
  • Kurssin omalla keskustelualustalla voit kysyä vinkkejä muilta kurssilaisilta ja kouluttajalta
  • Saat oheismateriaalit kurssialustalla
  • Luentojen tallenteet säilyvät käytössäsi vuoden ajan!

Mitä tämä luentopaketti sisältää?

Tule oppimaan, miten toimivat suosituimmat ja parhaat etäkokoustyökalut. Saat myös vinkit ja niksit, jotta tekniikka pelaa ja pystyt itse keskittymään itse asiaan. Tällä kurssilla on kaksi liveluentoa, oma keskusteluryhmä sekä koottuna tehokkaat vinkit.

Etäkokoukset ovat tulleet jäädäkseen!

Koronakurimus siirsi etätöihin monet meistä ensimmäistä kertaa elämässämme. Etäkokouksista on tullut arkea työssä ja harrastuksissa, opiskelua unohtamatta.

Jos vielä olet arkaillut tutustua eri työkaluihin tai etsit juuri sinulle sopivaa työkalua, tämä luentopaketti on tarkoitettu juuri sinulle.

Taina Norha

Kouluttaja

Luennot ovat napakoita paketteja, joista saat hyvän yleiskuvan eri työkaluista ja pääset valitsemaan helposti omasi. Käymme läpi sekä maksuttomia että maksullisia työkaluja - sekä parhaat tekniikkavinkit, jotta mikään ei tökkisi ja jotta näytät varmasti vakuuttavalta. 

Kurssin sisältö

KOULUTTAJASI KURSSILLA

Kouluttajasi on Oppilan perustaja, KTM Taina Norha, joka on etätyöskennellyt ja -kouluttanut monet vuodet. Tainan selkeä ja rauhallinen opetustapa auttaa sinua omaksumaan uudet, hankalatkin asiat helposti!

Taina Norha

ALOITA OPISKELU HETI TÄNÄÄN - VAIN 59 EUROA

Luentotallenteet ovat heti käytössäsi ja voit katsella niitä  kokonaisen vuoden.
Käytössäsi ovat myös kurssin oma keskustelualusta sekä oheismateriaalit!

Työkalut etäkokouksiin

Mikä on Zoom? Miten helposti tavoitan työkaverit etänä vaikka virtuaalikahvitunnille? Miten yhdistys voi käyttää maksuttomia työkaluja? Voinko ajastaa, voinko tallentaa? Teams, Meet, Facetime, Duo....

Tekniikka ja niksit

Kamera auki, mikrofoni kiinni? Mikä on mute? Mistä tiedän, onko netti hidas? Onko valaistuksella väliä? Tarvitsenko kuulokkeet, mikrofonin ja riittääkö läppärin kamera?

Arviot

4

Parhaat arviot
  • 5
  • 4 100%
  • 3
  • 2
  • 1
Satu Peltonen

Etäkokoukset verkkokurssin palaute

Kiitos Taina! Oli tosi miellyttävä ja informatiivinen kurssi! Tosi kiva, että tietoa oli sekä videoiden että tekstin muodossa. Ja sun opetustyyli on todella selkeä, innostava, asiantunteva ja lisäksi osaat kertoa asiat niin, että ilman ennakkotietojakin pysyy hyvin kärryillä. Tosi hyvä, että on myös mahdollisuus kysyä jos joku asia jää epäselväksi. Muiden opiskelijoiden vertais”yhteisö” olis kyllä myös mukava lisä ja toisi kurssiin mukaan yhteisöllisyyttä. Tällä hetkellä tällaista yhteisöä ei ehkä ole käytettävissä? Voiskos jatkossa ajatella, että esim. Facessa olisi vertaisyhteisö mille tahansa sinun kurssille osallistujille? Olis kiva löytää joku innostunut keskustelufoorumi, jossa olisi samanhenkisiä digijutuista innostuneita mukana ja jossa voisi esittää tyhmiäkin kysymyksiä. Mutta summa summarum, tykkäsin kurssista. Tietoa tuli juuri sopivasti, ei infoähkyä, mutta kaikki tarpeellinen. ❤️

10 months ago