AINA ON HYVÄ HETKI TULLA TUTUSTUMAAN KUVIEN LUOMISEEN TEKOÄLYLLÄ OPPILAN MIELENKIINTOISELLE KURSSILLE!

KUVIA TEKOÄLYLLÄ
Tule tutustumaan, miten kuvia tehdään tekoälyllä helposti ja myös maksutta


Kuvien luominen tekoälyn avulla on todella helppoa! Tällä luennolla tutustutaan eri työkaluihin, myös maksuttomiin ja opit menetelmät, joilla pääset helposti alkuun ja teet kuvia kaikkiin tarkoituksiin. 

 KUVIA TEKOÄLYLLÄ 
LUENTOTALLENNE SEKÄ OHEISMATERIAALIT

Tätä koulutusta on toivottu jatkoksi ChatGPT-koulutuksille ja nyt se on tässä! Tule oppimaan periaatteet kuvien luomiseen tekoälyn avuilla.

Tutustumme Midjourneyyn, ChatGPT Plussan kautta Dall-E:lla kuvien luomiseen, Bingin kuvien luomisen työkaluun sekä moniin kaupallisiin työkaluihin, joista löytyy maksuttomia versioita.

Hintaan sisältyy reilun tunnin luentotallenteen lisäksi oheismateriaali. Tallenne jää käyttöösi vuodeksi. Tästä tunnin luentoajasta käytetään suurin osa työkalujen esittelyyn käytännön esimerkkien valossa. Saat oheismateriaalissa ohjeet ja linkit työkalujen käyttöön. Luennon jälkeen sinulla on kaikki eväät lähteä itse tekemään kuvia maksutta tai maksullisten palvelujen avulla.
HUOM! Kurssialustalle on avattu myös Midjourney-palvelua käsittelevän osion alle keskusteluosio, jossa voit kysellä ja kouluttajasi Taina Norha vastailee kysymyksiin ainakin vuoden 2023 loppuun asti. 

LUENTO TALLENNETTIIN KÄYTTÖÖSI 

Reilun tunnin luentotallenne
Oheismateriaalit
Kysymysosio

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA TEHOKAS

Varaa reilu tunti aikaa ja utelias mieli. Opit, miten tekoälyllä tehdään kuvia erit työkaluilla. 

Tutustut eri työkaluihin

Midjourney? Dall-E? Netin monenlaiset kuvapalvelut

Näin kuvia tehdään tekoälyllä

Suomeksi? Englanniksi? Eri kuvasuhteet? Tyylisuunnat?

Tekoälykuvia voit tehdä itse moneen käyttöön

Opit maksuttomat työkalut, joilla teet helposti kuvia monenlaisiin tarkoituksiin. Ja kun kaipaat kuvapankkikuvia, et enää tarvitse netin kuvapankkeja, sillä voit tehdä omat muutamalla lauseella. 

Tämä kuva Tainasta on ainoa ns. "aito" kuva tällä sivulla, kaikki muut kuvat on luotu tekoälyn avulla. 

Kouluttajasi
Taina Norha

KTM, Perustaja, Kouluttaja

Tämän luennon kouluttajana toimii kokenut ja kehuttu Oppila Oy:n Taina Norha, jonka ChatGPT-oppeja ovat jo sadat opiskelijat saaneet nauttia. Tainalla on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja sen kouluttamisesta. Ekonomitutkinnon lisäksi Tainalla on ammatillisen opettajan pätevyys. 

Kaikki tämän sivun kuvat on tehty tekoälyllä paitsi tämän kuvan yläpuolella oleva aito kuva Tainasta. Tässä tekoälyn avulla on lisätty Tainan kasvot tekoälyn luomaan eteeriseen puutarhakuvaan. Tämänkin menetelmän esittelen sinulle luennolla. 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia kuvien luomisessa henkilökohtaisiin tarpeisiin tai yrityksen käyttöön. Olitpa yksinyrittäjä, pienessä tiimissä, isommassa yrityksessä tai vain kiinnostunut tekoälyn potentiaalista, tämä luento tarjoaa arvokkaita oivalluksia. Käymme läpi sekä maksullisia että maksuttomia työkaluja. 

Vuoden. Mutta täytyy sanoa, että tekoäly jolkottaa eteenpäin sellaista tahtia, että asiat ovat puolen vuoden kuluttua jo edenneet valtavasti. 

Et lainkaan! Koulutus on suunniteltu niin, että se sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta aiheesta. Jos olet jo käyttänyt ChatGPT:tä, se auttaa toki ymmärtämään näitä käsitteitä. Pääset luennon aikana heti kiinni kuvien tekemiseen kuitenkin.  

Luentotallenne on reilun tunnin pituinen, ja sen aikana käsitellään kuvien luomista tekoälyn avulla sekä vastataan osallistujien kysymyksiin. 

Luennolla oli mahdollista esittää kysymyksiä ja niitähän syntyi! Mutta koska tämän ripeän luennon aikana ei varsinaisesti harjoiteltu muuta kuin Bingin käyttöä, syntyy varmasti kysymyksiä jatkossakin, etenkin, jos sinäkin innostut Midjourney-palvelusta. Siksi olen avannut Midjourney-osion yhteyteen keskustelupalstan, jossa voit esittää kysymyksiä ja parhaani mukaan koitan teitä auttaa siellä ainakin tammikuun 2024 loppuun asti. 

Voit maksaa tällä kurssialustalla kätevästi suoraan pankkikortilla tai  tai luottokortilla. Mikäli haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, onnistuu se suoraan tästä.  Mikäli haluat maksaa laskulla, sekin onnistuu. Lähetä siinä tapauksessa laskutustietosi (verkkolaskuosoite tai sähköpostiosoite sekä laskun saajan tiedot) Oppilan yhteydenottolomakkeella. Lisäämme laskulle 5 euron laskutuslisän. Huomaa, että sinut lisätään kurssille vasta kun maksu on kirjautunut Oppila Oy:n tilille. Mikäli haluat ostaa kurssin opiskeluoikeuden useammalle henkilölle, pyydä tarjousta!

Jos et pääse luennolle, saat parin päivän sisällä koulutuksesta pääsyn tallenteeseen ja kaikki samat harjoitukset ovat ulottuvillasi. Jos haluat perua osallistumisesi koulutukseen, se onnistuu, mikäli ilmoitat kirjallisesti asiakaspalveluumme sähköpostilla kanslia (at) oppila.fi vähintään 3 tuntia ennen koulutuksen alkua, etkä ole vielä kirjautunut kurssialustalle ja aloittanut ennakkomateriaalien läpikäymistä. Palautamme maksusi täysimääräisenä, mikäli nämä ehdot täyttyvät.

OPPILAN TEKOÄLYKOULUTUSTEN ARVIOITA

 PALAUTTEITA OPPILAN TEKO­ÄLY­KOULUTUK­SISTA


Review widgets by Endorsal

TULE MUKAAN OPISKELEMAAN KUVIEN LUOMISTA TEKOÄLYLLÄ

LUOMISEN ILOA on nyt tarjolla tällä edullisella ja tehokkaalla kurssilla. 

KUVIA TEKOÄLYLLÄ

VAIN
59 euroa

Kertamaksu, alv 24% sisältyy


  • Reilun tunnin luentotallenne 
  • Oheismateriaalit ja linkkilista
  • Käytännönläheinen koulutus esimerkkeineen!

TULE MUKAAN!