Maksuttomat kuvapankit ja niiden oikea käyttö

Kuvapankit ja tekijänoikeudet

Helpota elämääsi ja opi käyttämään kuvapankkeja oikein!

Investoi tunti osaamiseesi ja hyödyt moninkertaisesti säästämällä jatkossa aikaasi ja luomalla laadukkaampia julkaisuja!

PIKAKURSSI kuvapankkien ja tekijänoikeuksien maailmaan

Oletko koskaan miettinyt, mistä voit löytää korkealaatuisia kuvia ilmaiseksi? Tai miten voit varmistua siitä, että käytät näitä kuvia täysin laillisesti? Tai ehkä olet etsinyt helppoa tapaa muokata kuvien ulkomittoja? Tervetuloa mukaan kurssille, joka opastaa sinut askel askeleelta läpi kuvapankkien ja tekijänoikeuksien viidakon!

TÄMÄN KAIKEN SAAT!

Investoi taitoihisi ja osaamiseesi nyt! Opi käyttämään kuvapankkeja oikein ja tee projekteistasi ammattimaisempia ja huolettomampia.

HUOM! Luentotallenne on myös tekstitetty.

Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat hyödyntää kuvia projekteissaan - olitpa sitten bloggaaja, yrittäjä tai intohimoinen harrastaja.

Napakka luentotallenne (45 minuuttia)

Tutustutaan maksuttomiin kuvapankkeihin: Miksi ne ovat hyödyllisiä ja miten löydät parhaat niistä? Selkeytetään kuvapankkien laillista käyttöä: Vältä yleiset virheet ja varmista, että kuvat tukevat projektejasi ilman oikeudellisia huolia. Google ja kuvien käyttö: Voitko luottaa siihen, että kuvat löytyvät laillisesti? Ota selvää!

Maksuttomat työkalut kuvanmuokkaukseen

Saat vinkit ja ohjeet kuvien nopeaan muokkaamiseen ilman, että tarvitset kalliita ohjelmistoja tai monimutkaisia taitoja.

Ladattava opas ja linkit käyttöösi

Kompakti opas on täydellinen kumppani luentotallenteelle! Voit palata siihen aina, kun tarvitset nopeaa muistutusta tai neuvoa kuvapankkien löytämiseksi.

Tervetuloa mukaan kurssille, joka opastaa sinut askel askeleelta läpi kuvapankkien ja tekijänoikeuksien viidakon!

Opi käyttämään kuvapankkeja oikein ja tee projekteistasi ammattimaisempia ja huolettomampia. 

Nopeasti ja edullisesti suoraan asiaan

16 euroa

Kertamaksu, sis. alv.

  • Luentotallenne 45 min
  • Ladattava opas
  • Paljon kuvapankkeja
  • Maksuttomia työkaluja
  • Oikean käytön opastus!

HUOM! Kaikki tämän sivun kuvat (kouluttajan kuvaa lukuunottamatta) on ladattu maksutta kuvapankeista ja niiden käyttö on sallittua maksutta myös kaupallisiin tarkoituksiin. Kurssilla opit löytämään näitä kuvia. 

Kokenut kouluttajasi

KTM Taina Norha on toiminut Oppila Oy:ssä digimarkkinoinnin ja -viestinnän kouluttajana vuodesta 2016 lähtien. Hän on kouluttanut satoja yrittäjiä, viestijöitä, yhdistysten ja järjestöjen väkeä sekä aktiivisia harrastajia monenlaisten digityökalujen käyttöön. Tainan erikoisosaamista on digityökalujen käytön opettaminen selkeästi ja varmuudella. Tainan kursseilla opit varmasti! 

Taina Norha

Luennolle osallistuneet antoivat sille arvosanaksi keskimäärin 9.57! Nimettömissä, vain luennolle osallistuneiden palautteissa toistuvat sanat "asiantuntevuus" ja "selkeys".