Ota ChatGPT nopeasti haltuun kotona ja töissä - ja sano sinäkin OHO!

Oletko jo kokeillut ChatGPT:tä ja pettynyt? Vai oletko vasta pohtinut kokeilemista, mutta et ole tiennyt miten aloittaa.

Tämä ChatGPT-kurssi opettaa sinulle mikä ChatGPT on ja se opettaa sinut myös käyttämään ChatGPT:tä oikein ja saamaan laadukkaita vastauksia helposti.

Tämä kurssi opettaa kaiken olennaisen NOPEASTI ja pääset ihastelemaan tekoälyn tuottamia HYVIÄ vastauksia käytännön ongelmiisi vaikka samalta istumalta. Yllätyt! Säästät reilusti aikaa itseopetteluun verrattuna.

Loistava, matalan kynnyksen kurssi, jonka käytyäsi huomaat ChatGPT:n käytön helppouden

"Otsikkoni voi johtaa harhaan! Käyttö ei ole helppoa, mikäli sinulla ei ole tiedossa näitä yksinkertaisia knobbeja, joiden avulla saat oikeasti hyödyllisiä vastauksia. Kurssin parasta antia oli oppi siitä, miten kysymykset tulee asettaa ChatGPT:lle. Sain myös siinä sivussa paljon ajatuksia siitä, mihin kaikkeen ChatGPT:tä voisin hyödyntää. Itselleni ei olisi tullut mieleenkään, kuinka paljon siitä voi hyötyä myös töiden ja yritystoiminnan ulkopuolella, ihan omassa vapaa-ajassa ja arjessa. Vahva suositus. Aikaa tähän menee ehkä tunti, mutta kurssin avulla olet säästänyt vuodessa jo kymmeniä, satoja, jos ei tuhansia tunteja, riippuen siitä, kuinka paljon ChatGPT:tä lopulta päätät hyödyntää!"

Maria Svan

 • Oletko kokeillut ChatGPT:tä, mutta et ole varma, miten sitä käytetään oikealla tavalla?
 • Tuntuuko siltä, että saat vain virheellisiä tai outoja vastauksia tai vastauksia, jotka eivät auta sinua?
 • Oletko suoraan sanoen pettynyt vastauksiin, joita olet saanut?
 • Oletko saanut lehdistä lukea vain virheellisistä vastauksista?
 • Vai etkö ole vielä uskaltautunut edes kokeilemaan?

Niin on käynyt monelle!

Ei huolta! Näin kävi myös Tainalle, tämän kurssin opettajalle, kunnes hän perehtyi aiheeseen - ja oppi lähestymään ChatGPT:tä oikein!

Nyt saat tällä ChatGPT-kurssilla oppia menetelmän, jonka Taina opettaa sinulle käytännöllisesti katsoen tunnissa. Opit kaiken mitä tarvitset siihen, että ChatGPT:stä tulee sinunkin suosikkiapulaisesi. Sinun on turha katsoa Youtube-videoita tuntikausia asian selvittämiseksi, sillä opit menetelmän todellakin yhdeltä istumalta.

Lähde mukaan NYT ja opi käyttämään ChatGPT:tä tehokkaasti jo heti tänään. 

Selkeä ja kattava kokonaisuus

Olen jo jonkin verran käyttänyt ChatGPT:tä ja ollut ihan tyytyväinen siihen, millaisia vastauksia olen kysymyksiini saanut. Halusin kuitenkin syventää osaamistani ja kurssi vastasi odotuksiani täysin! Nyt pystyn hyödyntämään ChatGPT:tä entistä tehokkaammin ja saamaan täsmällisempäi vastauksia. Kurssin sisältö oli selkeästi esitetty ja esimerkit käytännönläheisiä. Haluan kiittää Tainaa kurssin rennosta ja innostavasta ilmapiiristä, jonka ansisota kurssi tuli tehtyä kerta istumalta. Ei tuota malttanut jättää kesken!

Ulla Nyman

Tulet säästämään valtavasti aikaa niin kotona kuin töissäkin!
Ja saat hyväkäytöksisen kumppanin arkeen ja juhlaan - ja niiden suunnitteluun.

1

OPIT YKSINKERTAISEN TAVAN

Opit helposti ja nopeasti yksinkertaisen menetelmän. Sen jälkeen et enää voi käyttää ChatGPT:tä väärin. Tai et ainakaan halua enää palata vanhaan, tuskin osaisitkaan.

2

SINÄKIN SANOT "OHO!"

Voisimme melkein taata, että sanot kurssin ensimmäisen tunnin aikana "Oho!". Tai "Kappas!" Tai "Ai näinkö se toimiikin!"

 Oppilan ChatGPT-koulutuksissa on väki ryhtynyt toimeen ihan heti ja saanut saman tien käyttöön tulevia vastauksia.

3

KOTONA, PIHALLA, PUUTARHASSA JA TÖISSÄ

Saat vinkkejä monenlaisiin tilanteisiin ja kurssin päätyttyä sinulla ei ole vaikeuksia miettiä itse näitä tilanteita lisää. Itse asiassa todennäköisesti janoat näitä tilanteita ja haluat etsiä paikkoja, joissa pääset hyödyntämään ChatGPT:tä.
Ja jos et keksi, opit kysymään tekoälyltä lisää vinkkejä. Ihan totta!

Kaikki mitä tarvitset ChatGPT:n käytön tehokkaaseen oppimiseen saman tien

SUPEREDULLINEN KERTAMAKSU

69,00 €

Sisältää arvonlisäveron 24%

 • Materiaalit käytössäsi rajattomasti
 • Yhdelle käyttäjälle
 • Tehokas tapa oppia
 • Video-oppitunteja ja lisämateriaaleja

Ytimekäs tietopaketti!

ChatGPT-kurssi on erinomainen! Kurssin ytimekkyys oli sen ehdoton vahvuus - se tarjosi lyhyessä ajassa runsaasti tietoa, kuinka ChatGPT:tä käytetään tehokkaasti.

Sisältö oli selkeää ja hyvin järjestettyä, ja opetusmateriaali oli erittäin informatiivista ja helposti omaksuttavaa.

Leevi Iljamo

Innostava ja erittäin hyvin tiivistetty kokonaisuus!

Sain kurssilta paljon ideoita siihen, miten voin itse hyödyntää ChatGPT:ta töissä, opinnoissa ja arkielämässä.

Videot ja tekstit olivat erittäin selkeitä ja kiinnostavasti rakennettuja. Kurssin ansiosta tein lyhyessä ajassa monia oivalluksia ChatGPT:n hyödyntämisestä. Kiitos!

Venla Kinnunen

MIKSI OPPILAN CHATGPT-KURSSI?

Opit NOPEASTI ja EDULLISESTI käyttämään ChatGPT:tä kotona ja töissä

Oppilan Taina tunnetaan selkeänä ja positiivisena kouluttajana. Pitkä kokemus on tuonut mukanaan varmuuden, jolla hankalatkin käsitteet ja teknisemmät asiat luonnistuvat opiskelijoilta alta aikayksikön.

Tämä kurssi pohjautuu vahvaan koulutuskokemukseen sekä opiskelijoiden antamaan palautteeseen, joka on ollut poikkeuksellisen positiivista. Oppilan ChatGPT-koulutuksissa opiskelijat ovat hihkuneet ääneen jo ensimmäisen puolen tunnin kohdalla. 

Kai sinäkin haluat kokea saman?

Kenelle tämä ChatGPT-verkkokurssi sopii?

Et ole vielä kokeillutkaan ChatGPT:tä

Olet vasta kuullut ChatGPT:stä ja haluat tietää, mikä se on, miten tili perustetaan ja mitä hyötyä siitä on.

Onnittelut! Tämä kurssi on täsmävastaus juuri sinulle!

Käymme läpi peruskäsitteet, käytön aloittamisen tilin perustamisineen ja ryhdymme toimeen. ChatGPT on sinulla käytössä jo samana päivänä ja opit jatkuvasti paremmaksi.

Olet testannut, mutta et oikein saanut mitään fiksua aikaiseksi

Kokeilit jo, teit ehkä oman tilinkin, mutta tulokset ovat olleet... no, kummallisia tai vaatimattomia. Ymmärrän! Näin kävi minullekin aluksi, mutta sitten opin käyttämään ChatGPT:tä oikein ja haluan, että sinäkin opit!
Voit käydä läpi peruskäsitteet ja sen jälkeen uppoutua itse asiaaan ja tunnissa huokaatkin jo, että näinkös se nyt olikin. 

Mitä opit tällä kurssilla?

Tämä on selkeää!

Peruskäsitteet haltuun

 • Opit peruskäsitteet (kielimalli, GPT, ChatGPT ja mikä on OpenAI)
 • Opit perustamaan maksuttoman ChatGPT-tilin ja käyttämään sitä maksutta
 • Voit seurata aiheen uutisointia medioissa ja tietää, mistä puhutaan
 • Voit osallistua tekoälyaiheisiin kahvipöytäkeskusteluihin sujuvasti
 • Sinun ei tarvitse osata mitään sen kummempaa - jos et halua. Ilman näiden termien osaamistakin pärjäät itse asiassa mainiosti!
 • Kurssilla näytetään myös muita työkaluja, mm. kuvien luomista mm. Midjourneylla.

Kysy oikein tekoälyltä

 • Opit, miten kysyt ChatGPT:ltä oikein, jotta saat apua.
 • Opit selkeän menetelmän, jolla ChatGPT antaa sinulle laadukkaita vastauksia jokaiseen kyselyysi. Tämän opit tunnissa!
 • Opit myös kehittämään kyselytaitojasi eteenpäin, jotta saat apua monissa arjen tilanteissa. Tästä on apua sinulle pitkäksi aikaa!
 • Jo tunnissa sanot VAU! - näinkö tämä toimiikin!

Neuvot kotiin ja töihin

 • Opit, miten ChatGPT on apunasi kotona arjen puuhissa vaikkapa perheen viikonloppuruokien suunnittelussa tai juhlien apuna
 • Saat helposti toteutettavat vinkit puutarhanhoitoon, remontointiin - mihin ikinä apua tai inspiraatiota kaipaatkaan.
 • Ja ehkä tärkeimpänä: ChatGPT auttaa sinua työssäsi helpottamalla rutiinejasi. Tee kätevästi yhteenvetoja, pyydä inspiraatiota uutiskirjeen kirjoittamiseen tai somepäivityksiin, blogiteksteihin tai käännöksiin. 

ÄLÄ ENÄÄ ODOTA!
Tunnin kuluttua saatat olla jo ChatGPT:n tehokäyttäjä.

VAIN
69,00 €

Sisältää arvonlisäveron 24%

Mihin tämä kurssi perustuu?

Oppila Oy:n perustaja ja kouluttaja KTM Taina Norha on superutelias markkinointinörtti, joka tutustuu kaikkeen uuteen ennakkoluulottomasti. Oppilan vinkkejä seuraa uutiskirjeessä ja blogissa iso joukko ja uudet vinkit otetaan ilolla vastaan.

Taina testaili ChatGPT:tä heti kun se tuli saataville, mutta ei vaikuttunut. Mutta keväällä 2023 kaikki muuttui. Moni asiantuntija alkoi hehkuttaa, miten ChatGPT helpottaa arkea tavattomasti - ja myös yrittäjän työtä. Sitten Tainaa pyydettiin puhumaan tekoälystä ja hän päätti ottaa asiasta kunnolla selvää.

Taina päätti opiskella ChatGPT:n salat ja yhden viikonlopun aikana hän päätyi hankkimaan neljä verkkokurssia - ja tunnissa hän jo totesi, että "Oho! Vai näin se toimiikin" Siitä seurasi menestyskoulutus, jonka osallistujat olivat jo ensimmäisen puolen tunnin kohdalla vakuuttuneita ja tunnin kohdalla olivat tehneet jo ensimmäiset tekstit työkäyttöön ChatGPT:n avustuksella.

Oppilan kokenut kouluttaja

Taina Norha tunnetaan innostavana ja selkeänä opettajana. Sadat yrittäjät, järjestöjen viestijät ja markkinoijat ovat oppineet Tainan rauhallisen ja iloisen opetustyylin avulla.

Hänen supervoimansa on hankalien teknisten asioiden opettaminen selkeästi ja ymmärrettävästi. Koulutukseltaan Taina on markkinointiekonomi ja ammatillinen opettaja.

Miksi tästä kurssista on sinulle hyötyä?

Tekoäly on tulossa lujaa vauhtia. Arvellaan, että se muuttaa meidän useimpien työtä ja arkea jo aivan lähitulevaisuudessa. 

Siksi on syytä pysyä kärryillä jo ihan tällaisesta perussoveltamisesta, kuten ChatGPT-työkalusta.

Kun ymmärrät peruskäsitteet ja tekoälyn mahdollisuudet jo tässä pienessä mittakaavassa, pystyt paremmin ymmärtämään, mihin tekoäly on meitä viemässä. Tosin kukaan ei sitä tarkkaan tiedä, mutta sen tiedämme, että kehitys on valtavan nopeaa.

Ota siis ChatGPT haltuun ripeästi ja helpota elämääsi. Tämä kurssi avaa silmäsi ja saa sinut ymmärtämään, miten fiksu ChatGPT jo on ja miten saat sen auttamaan sinua arkipäivän toimissasi

Tämän kurssin hankkiminen säästää sinulle aikaa jo ensimmäisen viikon aikana. Kun käyt kurssin läpi, voit lähteä soveltamaan osaamistasi IHAN SAMAN TIEN ja pystyt helpottamaan arjen rutiineja elämäsi monilla osa-alueilla.
Kyllä - jos haluat, on tekoälystä sinulle apua vaikka samana päivänä kotona, pihalla, puutarhassa - ja töissäsi. Opit todella kätevän menetelmän aivan hetkessä ja tulet hyötymään siitä jatkossa niin paljon, että tämän edullisen kurssin hinta on pian katettu säästyneenä aikana ja parempina tuloksina. 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA.

Tällä kurssilla ei ole aikarajaa eli se on opiskelijoiden käytössä vielä vuodenkin päästä.

Tämä onkin hankalampi kysymys. Kyllä päivitetään, ainakin vuoden 2023 ajan. Sen jälkeen tekoäly on todennäköisesti jolkottanut niin lujaa kyytiä eteenpäin, että on aika tehdä uudet kurssit uusista työkaluista.

Kun klikkaat eteenpäin kassasivulle, pääset maksamaan korttimaksulla (debitkortilla tai luottokortilla) ja pääset opiskelemaan heti maksutapahtumasi jälkeen. Kuitin saat ladattua kurssialustalta, kun menet sivun oikeasta ylälaidasta omiin tietoihisi (ja sieltä laskutukseen). Jos haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, klikkaa tästä. Jos haluat maksaa laskulla, onnistuu sekin. Ota silloin yhteyttä lomakkeemme kautta. Laskutuslisä on 3,90 euroa (sis. alv), kun hoidamme maksusi käsin. Kun maksusi kirjautuu järjestelmään, lisäämme sinut käsin kurssille. 

Kurssilla opiskelu tapahtuu videoita katsomalla ja tekstikappaleita lukemalla. Tarvitset toki nettiyhteyden ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Opiskelu onnistuu myös maksuttoman Zenler-appin avulla, jonka voit asentaa puhelimeesi sovelluskaupasta. Tästä saat ohjeet kurssin aluksi. ChatGPT:n käyttäminen on myös ilmaista, tarvitset vain tilin sitä varten ja tilin perustaminen neuvotaan kädestä pitäen kurssilla. Kurssilla vinkataan myös muista työkaluista, joita saatat haluta käyttää ja osa niistä on maksullisia. Ei ole kuitenkaan mitään syytä rynnätä niitä käyttämään vaan tällä kurssilla opit nimenomaan käyttämään ChatGPT:tä niin, että sinä SÄÄSTÄT arvokasta aikaasi, ehkä jopa rahaakin. 

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain 14 vuorokauden peruuttamisoikeus myös sähköiselle tuotteelle, mikäli hän ei ole kirjautunut Oppilan palveluun ja aloittanut palvelun käyttämistä. Asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten kirjojen, ladattavien oppaiden, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys tai toimitus on käynnistynyt eli mikäli asiakas on kirjautunut Oppilan verkkokurssille, aloittanut opiskelun tai ladannut ladattavan tuotteen. Ilman muuta haluamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä! Jos olet käynyt kurssin läpi ja tehnyt harjoitukset, mutta et ole tyytyväinen kurssin antiin, ota yhteyttä kahden viikon sisällä ostoksestasi ja käydään asia yhdessä läpi. Mielellämme hyvitämme maksusi, kun autat meitä osoittamalla, mitä voisimme tehdä paremmin. 

Kyllä, tätä kurssia voit suositella muillekin ja saada siitä suosittelupalkkion. Miten se toimii? Käy tällä sivulla ja kerro mielenkiinnostasi kumppanimarkkinointia kohtaan. Lähetämme sinulle lisätietoa sopimuksesta ja käytännön toimista. Jos sovimme yhteistyöstä, saat henkilökohtaisen suosittelulinkin, jota voit jakaa ystävillesi tai seuraajillesi. Palkitsemme linkin kautta tulleista kaupoista reilulla prosenttiosuudella ja voit seurata järjestelmästä kauttasi tulleita tilauksia. Kumppaniksemme pääset, mikäli voit laskuttaa yrityksesi tai vaikkapa laskutuspalvelun kautta.

Kaikki mitä tarvitset ChatGPT:n käytön tehokkaaseen oppimiseen saman tien

SUPEREDULLINEN KERTAMAKSU

69,00 €

Sisältää arvonlisäveron 24%

 • Materiaalit käytössäsi rajattomasti
 • Yhdelle käyttäjälle
 • Tehokas tapa oppia
 • Video-oppitunteja ja lisämateriaaleja

Kurssin ostaneiden asiakkaiden arvioita

5

Parhaat arviot
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Tiina Eskel-Mustonen

Sain mitä halusin!

Ärsytti kun kaikki puhuivat ChatGPTstä ja itse en tiennyt asiasta juurikaan mitään. Vaikken nyt ihan käsi aihealueen kanssa olekaan, niin ei vain ollut aikaa etsiä netistä tietoa ja kasata se järkeväksi kokonaisuudeksi päässään. Tästä Oppilan kurssista sain pikaisesti sen mitä tiedonjanoni halusi - pääpiirteet asiasta sekä myös kivoja lisäknoppeja kuten esim. miten pdf:nkin kanssa voi tietoälykeskustella. Kannattava sijoitus, myös näin yrittäjän näkökulmasta.

5 months ago
Juha-Pekka Vihavainen

Erinomainen pikakurssi tekoälyn saloihin!

Selkeä ja johdonmukainen opastus. Kävin jo kesken kurssin juttelemassa chatgpt:n kanssa :) .

7 months ago
Heidi Kytöluhta

Innostava!

Tätä ei tosiaan malttanut jättää kesken. Hyviä vinkkejä tuli paljon, ja käytän varmasti tekoälyä paljon enemmän jatkossa niin töissä kuin harrastuksissa.

7 months ago
Berndt Holmström

Käyttökelpoinen kurssi

Kurssi on sekä käyttökelpoinen että käytännöllinen! Avasi silmäni ja jatkan innokkaana käyttämään chat gpt nyt kunnolla

8 months ago
Katja Pääkkönen

Loistava kurssi!

Tämä kurssi ylitti odotukseni. Sisältö oli oivalluttavaa, mutta silti helposti ymmärrettävää. Kiitos!

9 months ago
Kyösti Karjalainen

Hyvä alku ChatGPThen sisään tuloon

Mukava, kun joku kädestä pitäen kertoi kuinka ChatGPTn kanssa kannattaa keskustella. Arvostan, että kurssi on suomenkielinen ja aineistoon voi palata uudelleen. Oli mukava, että löysin kurssin netistä.

1 year ago
See more reviews

Tässä vähän taustasta

Oppila Oy

Oppila Oy on turkulainen vuonna 2016 perustettu koulutusyritys. Teemme räätälöityjä koulutuksia yrityksille ja järjestöille sekä myymme tehokkaita verkkokursseja kaikille digimarkkinoinnista kiinnostuneille. Ajanvarauksella apua saa kätevästi pieniin ja isoihin digiasioihin ja kanta-asiakkaita helpottaa sähköpostineuvonta. Missiona on opettaa sinut tekemään ITSE. Oppila Oy on Mailchimp PRO partner ja apua saa myös Smailyn ja ActiveCampaignin käyttöön. Valmennamme yrittäjiä myös oman verkkokurssin tekemiseen eri alustoille, etenkin Zenler-osaaminen on hyvällä tolalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!