NYT ON KORKEA AIKA OTTAA TEKOÄLY HALTUUN. OPPILAN OPEILLA SE ONNISTUU! 

ChatGPT:n perusteet: Näin käytät sitä oikein


Älä enää ihmettele! Tule mukaan oppimaan ohjatusti ChatGPT:n perusteet. Opit nopeasti, miten käytät sitä oikein - ja missä se ei oikein ole vielä hyvä.

 CHATGPT: näin käytät sitä oikein! 
TALLENNE MYYNNISSÄ NYT!

Tule puolentoista tunnin tehokkaalle luennolle ja osallistumaan ohjattuihin harjoituksiin! Opit peruskäsitteet sekä ChatGPT:n oikean käytön - ja opit käyttämään sitä hyödyksesi ihan saman tien.

Hintaan sisältyy 1.5 tunnin luennon lisäksi oheismateriaali, harjoitukset ja tallenne, joka jää käyttöösi vuodeksi. Puolentoista tunnin ajasta käytetään noin tunti perusasioiden läpikäymiseen teoriaosiossa ja käytännön esimerkkien valossa. Sen jälkeen saat harjoitella ohjatusti ja kysyä milloin tahansa. Harjoitukset jäävät myös käyttöösi ja voit muokata niistä itsellesi parhaat arjen avuiksi. Ja tämän jälkeen osaatkin jo kaiken tarpeellisen itse. Luento pidetään Zoomissa ja saat kaikki tarvittavat ohjeet heti ilmoittautumisesi jälkeen. 

HANKI TALLENNE VUODEKSI KÄYTTÖÖSI

1.5 tunnin etäluento  (Zoom)
Oheismateriaalit
Tallenne luennosta
Harjoitusmateriaalit käyttöösi

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA TEHOKAS

Varaa 1.5 tuntia aikaa ja avoin mieli. Opit peruskäsitteet ja ChatGPT:n oikean käytön. Tutustumme ChatGPT:n käyttöön perusteista alkaen tehokkaasti ruudun läpi. 

Perusteet heti haltuun

Mikä on kielimalli? Mikäi on ChatGPT? Miten sitä käytetään tietokoneella ja kännykällä?

Näin ChatGPT:tä käytetään oikein saman tien

Missä ChatGPT on loistava ja missä se ei vielä ole parhaimmillaan? Miten ChatGPT:n prompteja luodaan tehokkaasti?

Tekoäly käytännön arjen avuksi HETI

Pääset itse kokeilemaan heti, miten ChatGPT taipuu sinun avuksesi ihan saman tien. Säästät aikaasi ja hermojasi perusarjessa - töissä ja vapaalla - niin paljon, että huokaat helpotuksesta jo koulutuksen aikana. Lupaan!

Kaipaatko asiantuntevaa opetusta tekoälystä?

Voit ilman muuta opiskella tekoälyn käyttöä maksuttomista lähteistä. Mutta älä turhaan käytä tuntikausia Youtube-videoiden läpikäymiseen ja vaan tule tälle luennolle ja tule nauttimaan kehutusta ja tehokkaasta opetuksesta ammattiopettajan johdolla! 1.5 tunnissa saat varmuuden lähteä eteenpäin oikealla tavalla. Kyllä, käymme läpi myös, missä ChatGPT ei ole ihan parhaimmillaan (vielä). 

Kouluttajasi
Taina Norha

KTM, Perustaja, Kouluttaja

Tämän luennon kouluttajana toimii kokenut ja kehuttu Oppila Oy:n Taina Norha, jonka ChatGPT-oppeja ovat jo sadat opiskelijat saaneet nauttia. Tainalla on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja sen kouluttamisesta. Ekonomitutkinnon lisäksi Tainalla on ammatillisen opettajan pätevyys. 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Se on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia työssä tai vapaa-ajalla. Olitpa opettaja, yksinyrittäjä, pienessä tiimissä, isommassa yrityksessä tai vain kiinnostunut tekoälyn potentiaalista, tämä luento tarjoaa arvokkaita oivalluksia. 

Luennolle myytiin rajallisesti paikkoja, mutta tallennetta voit katsoa milloin tahansa - niin monta kertaa kuin haluat. Se pysyy käytössäsi vuoden.

Et lainkaan! Koulutus on suunniteltu niin, että se sopii sekä aloittelijoille että niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta aiheesta. Tavoitteemme on tehdä tekoälyn maailma ymmärrettäväksi ja saavutettavaksi kaikille. Pääset luennon aikana heti kiinni tekoälyyn ja teet ensimmäiset omat promptisi - siis tekoälyn kanssa keskustelusi - luennon aikana. Heti paikkasi varattuasi pääset kurssialustalle katsomaan ennakkomateriaalia ja löydät mm. ohjeet oman ChatGPT-tilin luomiseen.

Ei huolta! Kaikki paikan luennolle ostaneet saavat pääsyn luentotallenteeseen, joten voit katsoa sen omalla ajallasi, jos et pääse osallistumaan reaaliajassa Zoom-luennolle.

Koulutus kestää 1.5 tuntia, jonka aikana käsitellään tekoälyn perusteita, ChatGPT:n käyttöä sekä vastataan osallistujien kysymyksiin. Luento on juuri sopivan pituinen siihen, että opit perusteet ja pääset hyödyntämään tekoälyä ihan itse jo luennon aikana. 

Luennon aikana osallistujilla oli mahdollisuus kysyä. Tähän kurssiin ei muuten sisälly tukea. 

Voit maksaa tällä kurssialustalla kätevästi suoraan pankkikortilla tai  tai luottokortilla. Mikäli haluat maksaa ns. kotimaisilla maksutavoilla, onnistuu se tästä Mikäli haluat maksaa laskulla, sekin onnistuu. Lähetä siinä tapauksessa laskutustietosi (verkkolaskuosoite tai sähköpostiosoite sekä laskun saajan tiedot) Oppilan yhteydenottolomakkeella. Lisäämme laskulle 5 euron laskutuslisän. Huomaa, että sinut lisätään luennolle vasta kun maksu on kirjautunut Oppila Oy:n tilille, joten älä jätä laskun maksua viimeisille päiville. Mikäli haluat ostaa kurssin opiskeluoikeuden useammalle henkilölle, pyydä tarjousta! Jos sinulla on yhteistyöorganisaation alekoodi, muista käyttää sitä kassalla. Jos joudut päivittämään tietojasi, koodi saattaa kadota, joten ole hyvin tarkkana, että koodi huomioidaan kassalla. Jälkikäteen ei alennuksia valitettavasti voida enää myöntää. 

Jos et pääse etäluennolle, saat parin päivän sisällä koulutuksesta pääsyn tallenteeseen ja kaikki samat harjoitukset ovat ulottuvillasi. Jos haluat perua osallistumisesi koulutukseen, se onnistuu, mikäli ilmoitat kirjallisesti asiakaspalveluumme sähköpostilla kanslia (at) oppila.fi vähintään 3 tuntia ennen koulutuksen alkua, etkä ole vielä kirjautunut kurssialustalle ja aloittanut ennakkomateriaalien läpikäymistä. Palautamme maksusi täysimääräisenä, mikäli nämä ehdot täyttyvät. Koska kyseessä on digitaalinen tuote, alkaa sen toimittaminen ennen kuin lakisääteinen 14 vuorokauden peruuttamisoikeutesi päättyy. Kun ostat tämän luennon, hyväksyt, että peruuttamisoikeus päättyy, kun kirjaudut kurssialustalle. Tallenteen ostettuasi saat heti pääsyn kaikkiin materiaaleihin ja luovut samalla peruutusoikeudestasi. 

OPPILAN TEKOÄLYKOULUTUSTEN ARVIOITA

 PALAUTTEITA OPPILAN TEKO­ÄLY­KOULUTUK­SISTA


Review widgets by Endorsal

Katso tallenteelta koko koulutus!

Voit katsoa tallenteen niin monesti kuin haluat vuoden ajan.

chatgpt: OPI KÄYTTÄMÄÄN SITÄ OIKEIN

VAIN
69 euroa

Kertamaksu, alv 24% sisältyy


  • 1,5 tunnin luentotallenne
  • Oheismateriaalit ja linkkilista
  • Tallenne katsottavaksesi
  • Käytännönläheinen koulutus!

NAPPAA JA KATSO TALLENNE HETI!