Mailchimp-liveluennot ja -kyselytunnit

Pysy ajan tasalla Mailchimpin uudistuksista! Yksilöllistä tukea ja neuvoja. Luennot ja kyselytunnit alk. 34,90e/kk

Mailchimp-luennot ja -kyselytunnit

Pysy ajan tasalla Mailchimpin uusista ominaisuuksista, tehokkaasta käytöstä ja kysy neuvoja kokeneelta Mailchimp-kouluttajalta. Näitä luentoja on järjestetty jo vuodesta 2018 ja palaute on aina kiittävää!

Yksi luento ja yksi kyselytunti kuukaudessa sekä oman yhteisön tuki ja tallenteet aiemmilta luennoilta.

Mielenkiintoisia luentoja - tässä seuraavien aiheet

Pakettiisi kuuluvat myös aiempien luentojen tallenteita niin kauan kuin niiden sisältö on vielä ajan tasalla. Uusissa luennoissa pureudutaan uusiin ominaisuuksiin ja muuttuneisiin asetuksiin ja toimintoihin. 

15.02.2023 klo 12:30 aiheena on CONTENT eli kuvat ja muut tiedostot.
Miten tuon kuvat ja pdf-tiedostot? Mitä muita tiedostoja voin käyttää? Miten kuvia muokataan? Miten ne upotetaan kampanjaan?

21.03.2023 klo 12:30 aiheena on RAPORTOINTI.
Mitä kaikkea raporteista kannattaa selvittää? Mitä sieltä ylipäätään löytyy? Mitä raporttien avulla voi oppia?

19.04.2023 klo 11:30 aiheena on KYSELYT.
Mailchimpin upea kyselytyökalu on käytössä myös maksuttomilla tileillä ja voit tehdä näyttäviä kyselyitä sekä segmentoida kontaktejasi kyselyiden vastausten perusteella. 

AIEMPIA LUENTOJA - TALLENTEET HETI KATSOTTAVISSA (myös aiempia tallenteita heti katsottavissa samalla kuukausimaksulla!)
23.1.2023 aiheena oli segmentointi. 
21.12.2022 aiheena oli hyvän kampanjan ominaisuudet.
22.11.2022 aiheena oli hyvän kirjepohjan laatiminen.
24.10.2022 aiheena olivat asetukset.
21.9.2022 aiheena oli Footer.
22.8.2022 aiheena oli Personointi.
15.7.2022 aiheena oli GDPR.
20.6.2022 aiheena olivat Tilauslomakkeet
17.5.2022 aiheena olivat Laskeutumissivut
 

Mailchimp kehittyy koko ajan - ota siitä kaikki irti!

Mailchimp on viime vuosina tuonut paljon uusia ominaisuuksia - ja vauhdilla

Ominaisuuksiin perehtyminen vie aikaa, mutta voit ottaa uudet asiat haltuun asiantuntijan johdolla napakoilla luennoilla. Kysy mieltäsi askarruttavat asiat kerralla.

Tule mukaan edullisella kuukausimaksulla tai osta luentopaketti vuodeksi tai puoleksi vuodeksi vielä suuremmalla säästöllä. Ja jokaisessa vaihtoehdossa säästät PALJON verrattuna yksityistuntiin. 

Tämän kaiken saat

Ryhmän tuki

Mailchimpin luentopaketin hankkineilla on pääsy ryhmän omaan yhteisöön, jossa voit kysyä mitä tahansa Mailchimpin peruskäyttöön liittyvää. 

Kysy mitä vain -tunnit

Luentojen lisäksi kerran kuussa pidetään Kysy mitä vain -tunti, jolle voit tulla omien kysymystesi kanssa vapaamuotoisesti. Näitä kyselytunteja ei tallenneta kokonaisuudessaan vaan saat halutessasi tallenteen juuri sinun asiasi käsittelystä. Tule ajoissa, niin ennätät kysyä oman kysymyksesi!

Luennot

Kerran kuussa pidettävät noin tunnin pituiset ajankohtaisluennot pureutuvat johonkin uudistukseen tai syvällisemmin perusominaisuuksiin sekä uutiskirjemarkkinointiin yleisesti. Voit kysyä luennon aikana kysymyksiä ja jokaisesta luennosta tulee tallenne, joka on katsottavissasi niin kauan kuin luentopakettisi on voimassa. Saat myös nähtäväksesi aiempien luentojen tallenteet samalla kuukausimaksulla!

Vaihtoehto yksityistunnille

Voit ilman muuta milloin tahansa varata ajan tehokkaalle yksityistunnille, mutta tällä luentopaketilla säästät melkoisesti verrattuna yksityistuntiin - ja saat silti yksilöllistä apua!

Varmasti ajantasaista tietoa

Oppila kuuluu kansainväliseen Mailchimp partner -verkostoon, jonka kautta myös sinun toiveesi ja kehitysehdotuksesi menevät perille. Oppilan ehdotuksia on kuunneltu säännöllisesti ja toiveita on myös viety toteutukseen.

Kysymyksiä? Tässä vastauksia!

Kenelle tämä on tarkoitettu?

Kaikille, jotka käyttävät Mailchimpiä uutiskirjeiden lähettämiseen ja jotka haluavat ottaa kaiken irti Mailchimpin ominaisuuksista. Perusasioiden on hyvä olla hallussa, mutta mikään tehokäyttäjä ei sinun tarvitse olla. 

Miten usein luentoja pidetään?

Live-luento pidetään noin kerran kuussa keskellä päivää. Kun ilmoittaudut luennoille, saat muistutuksen luennosta vuorokautta ja tuntia aikaisemmin. Luennot pidetään Zoomilla, jonka käyttö on sinulle maksutonta. 

Entä jos en pääse luennolle?

Näitä luentoja on pidetty jo syksystä 2018 lähtien ja mukana on aina ollut vaihteleva määrä opiskelijoita. Pois jäämisestä ei tarvitse erikseen ilmoittaa ja tallenne luennosta ilmestyy kurssialueella parin päivän sisällä.

Luentotallenteet ovat käytössäsi niin kauan kuin kuukausimaksusi on voimassa.

Saanko apua omiin kysymyksiini?

KYLLÄ! Luentojen lisäksi kerran kuussa pidetään Kysy mitä tahansa Mailchimpistä -tunti, jolloin voit piipahtaa paikalle kysymään mitä tahansa juuri sinun Mailchimpin käyttöösi liittyvistä asioista. Tämä toimii kuin yksityistunti, mutta saatat siinä sivussa oppia myös muiden esittämistä kysymyksistä. Tämän lisäksi kurssilla on oma yhteisönsä, jossa saat apua luentojen ulkopuolella. 

Review marketing by Endorsal

Kouluttajasi Taina Norha

Taina on käyttänyt Mailchimpiä jo pian parinkymmenen vuoden ajan ja kouluttanut sen käyttöä usealle sadalle yrittäjälle ja markkinoijalle viime vuosien aikana. Oppila on Mailchimp partner ja Oppilan kautta sinulla on luentopakettisi aikana mahdollisuus saada nopeasti Mailchimpin tukipalvelujen apua vaikka käytössäsi olisi maksuton Mailchimp-tili. 

Tule ylläpitämään Mailchimp-taitojasi ja oppimaan lisää

Valitse alta juuri sinulle sopiva paketti ja tule mukaan kätevällä kuukausimaksulla juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat - tai valitse edullinen puolen vuoden kertapaketti (joka ei uusiudu). Myös paketti sisältää kuukausittaisen luennon, kyselytunnin, oman yhteisön sekä tallenteet aiemmista luennoista.

Kuukausimaksulla

€34,90 / kuukaudessa (sis. alv.24%)


Kätevä kuukausiveloitus on voimassa juuri niin kauan kuin haluat! Maksu veloitetaan kortiltasi kerran kuussa, kunnes itse peruutat sen. 

  • Live-luento kerran kuussa
  • Kysy mitä vain -tunti kerran kuussa
  • Ryhmän tuki
  • Luentotallenteet

Ei sitoumusta! Maksat kuukausimaksun vain niin kauan kuin haluat osallistua luennoille! Turvallinen korttimaksu Stripe-palvelulla. Voit peruuttaa kuukausiveloituksen milloin tahansa kurssialustan hallintapaneelista. Kirjanpitokelpoisen kuitin voit ladata kurssialueelta omasta profiilistasi. 

6 kuukauden luennot

149 euroa (sis. alv. 24%)


Puolen vuoden luennot kertamaksulla! Tällä paketilla säästät lähes 60 euroa kuukausipakettiin verrattuna. 

  • Live-luento kerran kuussa
  • Kysy mitä vain -tunti kerran kuussa
  • Ryhmän tuki
  • Luentotallenteet

Kurssipaketti veloitetaan vain kerran. Jos haluat jatkaa puolen vuoden jälkeen, tilaat paketin vain uudelleen tai vaihdat kuukausiveloitukseen.

Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä.